| Darování vajíček - diskuze na toto téma |
Holky, docela dlouhou dobu si pohrávám s myšlenkou, že bych šla darovat vajíčka. Má někdo z vás osobní zkušenosti s tímto procesem? Můžete prosím popsat vaše pocity a dojmy z této zkušenosti? Zajímá mě, co vás motivovalo k rozhodnutí darovat vajíčka a jakým způsobem jste se připravovali na proces darování? A pro jakou kliniku, resp. podle čeho jste se pro kliniku rozhodly? Dana | 20.6.2024 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekAhojky, rozhodnutí darovat vajíčka je úžasný a nesobecký krok, který může mnoha lidem pomoci. Moje hlavní motivace byla pomoci párům, které nemohou mít děti přirozenou cestou. Viděla jsem, jak náročné to může být pro blízké přátele, a chtěla jsem někomu dát naději na rodinu. Jinak teda pro výběr kliniky jsem se rozhodovala na základě recenzí a doporučení. Navštívila jsem několik klinik, abych si udělala představu o jejich přístupu a profesionálním chování. No a nakonec jsem si vybrala kliniku ve Zlíně https://www.ivf-zlin.cz/, kde jsem se cítila nejlíp. A dobře jsem udělala :) Skvělá klinika, perfektní přístup :) Odpověď |