Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Nákup kosmetiky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nákup kosmetiky - diskuze na toto téma
Ahojky, uvažuji o nákupu kosmetiky a parfémů na Notino a zajímaly by mě vaše zkušenosti s tímto e-shopem. Jaké jsou vaše dojmy z jejich nabídky produktů, cen a kvality služeb? Jsou všechny produkty originální a v dobré kvalitě? Jak rychlé a spolehlivé je doručení? Byly balíčky vždy v pořádku? Jak hodnotíte jejich zákaznickou podporu? Jsou ochotní řešit případné problémy nebo reklamace? Děkuji moc :)

Rita | 21.6.2024 12:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nákup kosmetiky
Ahoj, hele za mě super. Najdu tam vždy vše co potřebuju, dodání 2-3 den. Tím že jsem pracovně vytížená a nemůžu lítat po drogérce a hledat co kde mají a jestli to mají, tak tady najedeš na web, napíšeš co hledáš, nahážeš do košíku a za chvíli je to doma. Zatím jsem neřešila ani žádnou reklamaci. Nakupuji takto přes weby i jídlo, léky apod.

Odpověď
Denda | 23.6.2024 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nákup kosmetiky
Ano ano, je to tak. Já taky hlavně oceňuji to, že mají vše na jednom místě a že mají rychlé dodání. Sem tam, když se pohybuju ve městě, tak si zajdu zásilku vyzvednout i osobně a ještě se mrknu po prodejně :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné