| Nosítko pro miminko - diskuze na toto téma |
Dobrý den, maminky - poradíte - malý má 2 měsíce a pořád ho mám na rukách, tak uvažuji o koupi nosítka. Jaké máte a doporučíte mi ho? Lucka | 16.6.2024 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nosítko pro miminkoMrkněte na e-shop crystalbaby.cz - od nich jsem kupovala nosítko Ergobaby Adapt a je to super věc. Malý je hlavně spokojený, že je u mě. Navíc je nosítko certifikované, prodyšné, pohodlné, prostě paráda. Odpověď Míša | 18.6.2024 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nosítko pro miminkoHolky, taky mě napadlo, že bych koupila nosítko. Napíšete mi prosím, od kolika měsíců je toto nosítko vhodné? A netrpí nějak zádíčka a klouby u miminka? Odpověď Lucka | 22.6.2024 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nosítko pro miminkoNosítko je certifikované, vůbec se nemusíte bát, je opravdu bezpečné a miminku nijak neublíží. Mám toto www.crystalbaby.cz/ergobaby-adapt-nositko-soft-flex-mesh-olive-green Odpověď Galetto | 17.6.2024 14:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nosítko pro miminkoJedeme přes cestovku https://www.milujemeleto.cz na dovču a taky jsme si kupovali to Ergobaby Adapt a musím říct, že na první pohled vypadá fakt kvalitně. Chceme totiž hodně chodit a nechce se nám do letadla s kočárem. Takže jako jediné připadalo v potaz nosítko. A jako hodně mě překvapila ta kvalita za tu cenu. Odpověď |