| Zahuštění vlasů - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte prosím - mám málo vlasů a přemýšlím o jejich zahuštění. Nechci za to dát ale tisíce, poradíte? Martina | 19.6.2024 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zahuštění vlasůZdravím, já jsem byla na odborném zahuštění v salónu, ale stálo v)mě to ranec a navíc mám zničené vlasy, takže za mě už nikdy více. Odpověď Rita | 21.6.2024 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zahuštění vlasůAhoj, mě doporučila kamarádka ty Clip in, tak čekám až mi dorazí a půjdu ke kadeřnici, aby mi to dala a uvidíme. Myslím, že to bude ale super. Odpověď Hedvika | 23.6.2024 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zahuštění vlasůHolky, jak už tady bylo napsáno - clip in vlasy jsou nejlepší věc na světě! Dobře to vypadá a aplikace nezabere dlouhou dobu, za chvilku máte fakt hotovo. Navíc se dají vlasy natónovat přelivem, nakulmovat, vyžehlit, prostě cokoliv chcete. Odpověď Zuzana | 25.6.2024 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zahuštění vlasůJá mám clip in pásky od Hot style, mrkněte mají velký výběr barev a aplikace je rychlá www.hotstyle.cz/338-clip-in-pasy No a teď mají na stránkách velké slevy. Odpověď Ivana | 25.6.2024 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zahuštění vlasůHolky, taky si zkusím od nich clip in vlasy objednat. Moc se mi to líbí a ty lidské vlasy jsou nejlepší. Odpověď Niky | 22.6.2024 10:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zahuštění vlasůDobrý den, já si ke krásným hustým vlasům dopomáhám clip in vlasy, což je rozhodně levnější varianta než chodit na pravidelné prodlužování do salonu. I tak to ale nějaká investice je, ale vzhledem k tomu, že clip iny jsou dneska už hodně kvalitní a dělají se převážně z pravých lidských vlasů, tak se to vyplatí, protože vydrží na dlouho. Nevím, jak je to jinde, ale já objednávám od clipinhair a vlasy se přípínají sponečkami, takže není důvod k obavám, že by to nějak mohlo zničit člověku jeho vlasy. A je to prostě úžasný pocit, mít kdy chci dlouhé, husté vlasy jako z reklamy. I kdybych se sebelíp starala o svoje vlasy, tak bych takových výsledků nikdy nedosáhla. Velkým plusem je taky to, že se ty pravé lidské vlasy dají upravovat, jako kdyby to byly vaše vlasy, takže můžete natáčet, kulmovat atd. dle libosti a tak si účes ještě vždycky obměnit nebo vylepšit. Odpověď |