Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Potisk triček

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Potisk triček - diskuze na toto téma
Maminky, vy jste tu jen ty nezkušenější... Potřebuji poradit... Chci nechat potisknout trička dětem na narozeninovou oslavu. Ráda bych využila kvalitní služby nějakého shopu, kde mají v nabídce i prodej kvalitních triček (BAVLNA!), na které provedou potisk. Děkuji moc za každou radu.

Alecca | 24.9.2018 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potisk triček
Ahoj, opravdu hodně kvalitní trička bavlněná trička koupíš na https://www.cistytriko.cz! A dokonce tento shop dělá i postisky. Máš u nich teda jistotu, že potisk bude proveden na kvalitní materiál a že se ti po jednom, dvou vyprání nezničí...

Odpověď
Kristýna | 13.10.2018 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Potisk triček
Máte přímo s nimi zkušenost ? Jak se tak cenově pohybují ? Nebo jsou schopni udělat nějakou předběžnou kalkulaci, aby měl člověk představu na kolik to vyjde ?

Odpověď
Alecca | 24.10.2018 16:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Potisk triček
cena se odvíjí od toho kolik triček chceš nechat potisknout, jestli to bude na ta jejich trička plus určitě složitost potisku takže máš určitě lepší, když jim napíšeš. Taky mi posílali předběžnou kalkulaci, aspo%n člověk ví s čím počítat ale cenově se pohybují velice dobře.

Odpověď
Kristýna | 2.12.2018 11:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Potisk triček
Tak to je super, zítra na to už musím mrknout protože je potřebuju na nový rok, tak snad se s nima ještě domluvím

Odpověď
Alžběta | 4.3.2019 15:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potisk triček
Holky, jenom pro upřesnění - dají se na tom webu https://www.cistytriko.cz objednat i trička? Víš co, abych měla jistotu, že ten potisk bude na kvalitním materiálu...

Odpověď
Helena | 28.2.2021 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potisk triček
Ahoj, já jsem objednala synovi k narozeninám tričko s hasiči z www.hruska-shop.cz/ . Hasiče miluje, tak z nich byl nadšený :-) Byl to pro něj nejlepší dárek a pořád tričko nosí, tak z toho mám radost. Ještě nabízejí policejní trička a se záchrannou službou, ale u nás teď vedou ti hasiči :-) .

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné