Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Lupy a mastné vlasy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Lupy a mastné vlasy - diskuze na toto téma
Ahoj všem, už dlouho mě trápí šíleně se mastící vlasy a lupy. Zkusila jsem snad všechno a nic mi na to nepomáhá, nemáte prosím nějakou radu?

Jajka | 25.6.2024 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lupy a mastné vlasy
Mně s tím pomohli až na specializované klinice. Podívej se na Clinicalhair.cz tam jsou moc šikovní, byla jsem na jejich pobočce v Praze ale mají je ve více městech tak určitě najdeš nějakou blízko ;)

Odpověď
Markét | 25.6.2024 18:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lupy a mastné vlasy
Ahoj, mě problémy s lupy dostaly až do situace, kdy jsem se po vyzkoušení všeho možného i nemožného nakonec rozhodla jít na kožní. Myslela jsem si, že už jsem vyzkoušela úplně všechny šampony proti lupům, které existují, ale paní doktorka mi dala vzorečky tohohle šamponu https://www.notino.cz/vichy/dercos-anti-dandruff-zklidnujici-sampon-proti-lupum/ a stal se zázrak :-D opravdu mi jako jediný pomohl a mám klid. Používám ho pořád, protože jinak by se mi lupy bohužel zase vrátily, ale vlasy s ním umývám jen každé druhé mytí, abych udržela vlasy bez lupů a zároveň mohla používat třeba i nějakou jinou vlasovou kosmetiku.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné