| Nedaří se mi otěhotnět - diskuze na toto téma |
Zdravím, na koho se prosím obrátit, když nemůžu už 8. měsíců otěhotnět? Máte prosím někdo podobnou zkušenost? Hanka | 6.7.2024 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nedaří se mi otěhotnětTaky máme s manželem podobný problém :( Teď je to bohužel časté, takže si taky počkám o tipy. Odpověď Zuzana | 15.7.2024 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nedaří se mi otěhotnětHolky, my jsme se snažili s manželem skoro 2 roky a nikdo mi neřekl, že sem se už dávno měla objednat na reprodukční kliniku. Takže to udělejte a uvidíte, že Vám pomůžou jako mě v IVF Zlín. Odpověď Erika | 19.7.2024 00:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nedaří se mi otěhotnětMoc děkuji za doporučení na tuto kliniku. Hned zítra zajdu na gyndu, aby mi napsala doporučení a pak si u nich domluvím konzultaci. Snad budu mít taky štěstí a pomůžou mi jako Vám :) Odpověď Majka | 21.7.2024 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nedaří se mi otěhotnětTaky zrovna na kliniku ve Zlíně docházím - mám za sebou řadu vyšetření a před sebou IVF. Musím říct, že personál je úžasný, všichni jsou moc ochotní a cítím fakt zájem, že jim jde prostě o to, aby mi pomohli, což je nejvíc. Odpověď Eva H. | 8.11.2024 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nedaří se mi otěhotnětHolky, já se zeptám jestli mají velkou úspěšnost v léčbě neplodnosti, nevíte? A ještě mě zajímá, zda mají šikovné lékaře? Odpověď Blanka J. | 12.11.2024 01:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nedaří se mi otěhotnětZdravím, ano - klinika ve Zlíně je vyhlášená! Moje sestra u nich taky po IVF otěhotněla, přirozeně jim to nešlo, přišlo se na problém u švagra. Sestra byla celkově s klinikou IVF Zlín spokojená, hlavně lékaře chválila, skvělou atmosféru a až tam měla pocit, že je zajímá a že jim jde o to, pomoct jí. Odpověď Jitka | 17.11.2024 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nedaří se mi otěhotnětHolky, po jak dlouhé době, co se snažím otěhotnět a nejde to, je dobré se objednat na konzultaci? Nevíte? My se snažíme už 8 měsíců a nevím, jestli je ještě brzo nebo už je čas. Odpověď Blanka J. | 21.11.2024 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nedaří se mi otěhotnětDobrý večer, co vím, tak doporučují navštívit odborníky už po 8 měsících, co se snažíte a nejde to. Tady máte kdyžtak odkaz na kliniku ve Zlíně, kterou jsem výše zmiňovala www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti Odpověď Radka | 18.3.2026 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nedaří se mi otěhotnětZačala jsem řešit plodnost a zjistila jsem, že bez nějakého systému je to dost složité. Proto jsem si pořídila https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-stribrna/ z e shopu armodd.cz. Hodinky mi umožňují sledovat menstruační cyklus a odhadují i ovulaci. Díky tomu mám lepší orientaci v tom, kdy jsou plodné dny. Zároveň sledují i další věci jako spánek a aktivitu, takže jsem si začala víc hlídat režim. Přijde mi, že to všechno spolu souvisí. AI funkci využívám jen občas, ale jinak mi hodinky dávají smysl hlavně kvůli tomu cyklu. Odpověď |