Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Nedaří se mi otěhotnět

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nedaří se mi otěhotnět - diskuze na toto téma
Zdravím, na koho se prosím obrátit, když nemůžu už 8. měsíců otěhotnět? Máte prosím někdo podobnou zkušenost?

Hanka | 6.7.2024 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nedaří se mi otěhotnět
Taky máme s manželem podobný problém :( Teď je to bohužel časté, takže si taky počkám o tipy.

Odpověď
Zuzana | 15.7.2024 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nedaří se mi otěhotnět
Holky, my jsme se snažili s manželem skoro 2 roky a nikdo mi neřekl, že sem se už dávno měla objednat na reprodukční kliniku. Takže to udělejte a uvidíte, že Vám pomůžou jako mě v IVF Zlín.

Odpověď
Erika | 19.7.2024 00:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nedaří se mi otěhotnět
Moc děkuji za doporučení na tuto kliniku. Hned zítra zajdu na gyndu, aby mi napsala doporučení a pak si u nich domluvím konzultaci. Snad budu mít taky štěstí a pomůžou mi jako Vám :)

Odpověď
Majka | 21.7.2024 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nedaří se mi otěhotnět
Taky zrovna na kliniku ve Zlíně docházím - mám za sebou řadu vyšetření a před sebou IVF. Musím říct, že personál je úžasný, všichni jsou moc ochotní a cítím fakt zájem, že jim jde prostě o to, aby mi pomohli, což je nejvíc.

Odpověď
Eva H. | 8.11.2024 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nedaří se mi otěhotnět
Holky, já se zeptám jestli mají velkou úspěšnost v léčbě neplodnosti, nevíte? A ještě mě zajímá, zda mají šikovné lékaře?

Odpověď
Blanka J. | 12.11.2024 01:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nedaří se mi otěhotnět
Zdravím, ano - klinika ve Zlíně je vyhlášená! Moje sestra u nich taky po IVF otěhotněla, přirozeně jim to nešlo, přišlo se na problém u švagra. Sestra byla celkově s klinikou IVF Zlín spokojená, hlavně lékaře chválila, skvělou atmosféru a až tam měla pocit, že je zajímá a že jim jde o to, pomoct jí.

Odpověď
Jitka | 17.11.2024 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nedaří se mi otěhotnět
Holky, po jak dlouhé době, co se snažím otěhotnět a nejde to, je dobré se objednat na konzultaci? Nevíte? My se snažíme už 8 měsíců a nevím, jestli je ještě brzo nebo už je čas.

Odpověď
Blanka J. | 21.11.2024 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nedaří se mi otěhotnět
Dobrý večer, co vím, tak doporučují navštívit odborníky už po 8 měsících, co se snažíte a nejde to. Tady máte kdyžtak odkaz na kliniku ve Zlíně, kterou jsem výše zmiňovala www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti

Odpověď
Radka | 18.3.2026 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nedaří se mi otěhotnět
Začala jsem řešit plodnost a zjistila jsem, že bez nějakého systému je to dost složité. Proto jsem si pořídila https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-stribrna/ z e shopu armodd.cz. Hodinky mi umožňují sledovat menstruační cyklus a odhadují i ovulaci. Díky tomu mám lepší orientaci v tom, kdy jsou plodné dny. Zároveň sledují i další věci jako spánek a aktivitu, takže jsem si začala víc hlídat režim. Přijde mi, že to všechno spolu souvisí. AI funkci využívám jen občas, ale jinak mi hodinky dávají smysl hlavně kvůli tomu cyklu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné