| Hubnuti - diskuze na toto téma |
Nemohu zhubnout,je tu někdo kdo ma zkušenost s nějakými výživovými poradci? Diky Ivona | 1.10.2018 01:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutiS výživovými poradci zkušenost nemám, ale osobně si chodím v Praze do Aesthevita na liposukci a spokojenost maximální Odpověď Sylvie | 5.10.2018 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutiČeho si liposukci necháváte dělat? Už dlouho uvažuji o liposukci břicha,vždycky to byla moje problémová partie a nic mi stím špekem nejde udělat :/ Odpověď Ivona | 9.10.2018 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutiByla jsem s břichem, jinak ted naposled se stehny.S plastikem tady s doktorem Pilkou jsem moc spokojená, je moc šikovný Odpověď Žaneta | 14.10.2018 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: HubnutiProsímvás jak ta liposukce břicha probíhala, byla před liposukcí nějaká vyšetření? Odpověď Ivona | 18.10.2018 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: HubnutiDobrý den, nechala jsem si dělat konkrétně tuhle liposukci https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/detail/2149-ultrazvukova-liposukce-bricha-vaser-lipo je tam popsané co se děje před i po, asi lepší než když bych vám to tu vypisovala,v každém případě já jsem s touto liposukcí velmi spokojená Odpověď Žaneta | 23.10.2018 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: HubnutiA tu liposukci vám dělali v celkové anestezii? Odpověď Ivona | 26.10.2018 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutiAno já si zvolila celkovou anestezii..Dá se to dělat v lokální i v celkové ale pro mě lepší nechat se uspat a vzbudit se k hotovému Odpověď Tereza V. | 21.10.2018 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutiLiposukce je zákrok, ne? Já doporučuji poradce na www.svet-zdravi.cz Není to zákrok, člověk cvičí, správně jí a hubne. Doporučuji alespoň kouknout na stránky :-) Odpověď Barča | 27.5.2019 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutijá s nimi prozměnu absolvovala půlroční program hubnutí a zhubla jsem přes 15kg, takže já jsem taktéž spokojená Odpověď Denisa | 25.3.2019 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutijá s nimi mám velice pozitivní zkušenost, mě v Brně ve Světě zdraví dokázali krom měření a sestavení výživového plánu vždy namotivovat, poradit jak to dělat správně, co bych měla změnit atd., takže já jsem s poradci víc než spokojena Odpověď Barča | 27.5.2019 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutise vším naprostý souhlas, kam jste chodila ? já docházela na pobočku na Pekařské Odpověď RáďaR | 29.10.2018 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutiLiposukce je sice zásah do těla, ale na druhou stranu ne každému se podaří určité partie shodit přirozeně jen nějakou úpravou stravy nebo cvičením.. já na tom nevidím nic špatného, nechala jsem si dělat liposukci podbradku Neck Tite,na klinice Aesthevita a jsem spokojená nejvíc jak můžu být Odpověď Houfková | 2.12.2018 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutiDneska sem koupila džem relax z ovoce a můžu jenom doporučit, všem moc chutnal a je bez přidaných cukrů, takže pro nás hubneme si myslím že je to značka ideál:D Odpověď Tereza | 2.12.2018 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutiObrátila jsem se při své nadváze na svět zdraví a moc mi pomohli.Chtělo to úsilí a vytrvalost ale nakonec se mi to povedlo i bez nějakých liposukcí Odpověď Barča | 27.5.2019 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutihubnutí je vždy o vytrvalosti a motivaci, tu jsem při každé navštěvě poradny Světa zdraví dostala, takže já jsem s hubnutím za celou dobu neměla problém, možná jen ze začátku, kdy jsem si zvykala na jiný režim Odpověď Houfková | 23.12.2018 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutiKupovala jsem v Bille, ale viděla jsem ho i v jiných obchodech
Odpověď Marie | 25.12.2018 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutiA nevíte ve kterých obchodech kromě Billy ho ještě mají?
Odpověď Houfková | 27.12.2018 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: HubnutiMěli by mít i v Albertu a viděla jsem i v obchodě Hruška u nás
Odpověď Martina | 29.12.2018 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: HubnutiHolky já můžu doporučit objednat ty džemy na rohlík.cz tam vyjdou i cenově dobře
Odpověď Nikča | 10.2.2019 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: HubnutiObjednávám si taky džemy relax na rohlíku.Beru si těch sklenic víc do zásoby vždycky... i když u nás doma se to stejně hned sní:D Odpověď Lenďa | 24.2.2019 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutiPokud je řeč o těchto džemech https://www.rohlik.cz/hledat/Relax%20z%20ovoce?_ref=whisperer&companyId=1 tak jsem objednávala před měsícem poprvé jelikož mě zaujal ten podíl ovoce, a jsem moc spokojená
Odpověď Vanessa | 28.2.2019 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutiObvykle jsou marmelády plné cukru a skoro žádný ovoce… relax má co se dívám 100% ovocný podíl … vypadá to vážně lákavě.. takže na chuť je to znát ten vysoký podíl ovoce?
Odpověď Lenďa | 2.3.2019 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutiNo to rozhodně, je to znát že není nijak šizený a že tam ten podíl ovoce opravdu je
Odpověď Vanessa | 4.3.2019 08:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutiHned zítra si džem půjdu koupit děkuju
Odpověď Adriana | 19.3.2019 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutiObjednávala sem nedávno džemy relax na rohlíku. Až dojdou doobjednám další, taky mi moc chutnají. Ten 100% ovocný podíl je prostě znát
Odpověď Saša | 21.3.2019 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutiČím jsou ty džemy tedy slazené?
Odpověď Adriana | 23.3.2019 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutiDobrý den, jsou slazené jablečnou šťávou
Odpověď Saša | 25.3.2019 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HubnutiTo je super a nevíte jestli jsou k sehnání někde úplně všechny příchutě které dělají? Chtěla bych koupit od každé jednu
Odpověď Patricie | 28.12.2018 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutiJá sem zhubla se světem zdraví a můžu jenom doporučit..Poradkyně odtud mi moc pomohla Odpověď Fialová | 31.12.2018 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutiA v čem přesně to hubnutí tam spočívá?..A nenabíráte zpátky tu váhu? Odpověď Denisa | 25.3.2019 11:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutipravidelně vás na konzultacích měří, sestaví vám výživový plán a motivují vás a i poradí kde jste dělala dosud chybu a jak to dělat správně a je toho mnohem více Odpověď Nataly | 1.4.2019 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutiPokud jde o ty džemy relax tak z těch sem přímo nadšená. Zkoušela sem jenom malinu a jahodu ale je to moc dobré.. po otevření u nás ten džem nikdy dlouho nevydrží:D Odpověď Pavla | 23.8.2020 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutiNo, pokud chceš zhubnout, tak bych se možná zkusila začít věnovat nějaké pohybové aktivitě. Pamatuji si, že třeba mně hodně pomohlo běhání. Můžeš ale zkusit třeba i jízdu na kole nebo něco podobného. Ať už se ale rozhodneš dělat cokoliv, tak bych určitě být tebou nezapomínala na warm up a stretching. Jak moc důležité to je mají skvěle popsáno třeba tady: https://www.331.cz/warm-up-a-stretching/ Odpověď Marta | 28.8.2020 12:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutiVýživovou poradkyni jsem si nikdy vlastně neplatila, spíše jsem sama od přírody taková zvídavá, takže si o stravě čtu odborné publikace, články z důvěryhodných webů, apod. Jinak bych třeba ještě zmínila, že to, že nemůžeš jít s váhou dolů může být způsobeno i stresem. Na ten mi třeba nejlépe funguje CBD od výrobce https://www.cibdol.cz/ , takže mohu doporučit. Odpověď Lenka | 31.10.2022 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutiJá jsem neměla poradce, ale hubla jsem s pomocí proteinové diety. Odpověď Kateřina | 4.11.2022 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutiJaké jsi vařila jídla? Že jsi jedla hodně proteiny a méně sacharidů? Odpověď Lenka | 28.11.2022 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutiJá jsem měla tenhle plán https://www.ketofit.cz/plan-optimal, který je super. Odpověď Kateřina | 30.11.2022 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: HubnutiAha, tak ten jsem neměla. Ani ho neznám. Odpověď Lenka | 1.12.2022 08:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: HubnutiBylo to skvělý, konečně jsem zhubla, co jsem potřebovala. Odpověď |