| Jak použít skrytou kameru? - diskuze na toto téma |
Našla bych tu někoho, kdo by věděl jak použít správně skrytou kameru? Jak vybrat opravdu skrytou kameru, se kterou bych mohla třeba natáčet ideálně i za chůze? Martina | 6.7.2024 08:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak použít skrytou kameru?Potřebovala jsem skrytou kameru, abych dokázala jednu velkou křivdu u nás v práci. Proto jsem pořídila skrytou kameru, kterou jsem našla přímo na stránkách internetového obchodu se špionážní technikou. Mohu říct, že jsem byla sama překvapená, když jsem zjistila v čem všem můžete najít skrytou kameru. Odpověď Jana | 8.7.2024 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak použít skrytou kameru?Který ten obchod se prosím specializuj na špionážní techniku? Můžete mi prosím říct, na co bych se to tedy měla přesně podívat? Odpověď Martina | 12.7.2024 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak použít skrytou kameru?Jestli si chcete vybrat kvalitní skrytou kameru, tak já mohu doporučit se podívat určitě na stránky obchodu https://www.spyexpert.cz/ , kde najdete opravdu mraky skrytých kamer, které lze různě využít. Jak jsem psala, tak jsem sama byla překvapená, v čem všem můžete skrytou kameru najít. Odpověď |