Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Bezpečnostní kamery do domu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bezpečnostní kamery do domu - diskuze na toto téma
Přeji pěkný den a prosím mám dotaz. Chtěla bych do domu i kolem domu dát bezpečnostní kamery. Můžete mi poradit, kde je vybrat nějak cenově rozumně?

Markéta | 6.7.2024 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bezpečnostní kamery do domu
Také jsem chtěla okolo domu mít kamery pro větší pocit bezpečí. Podařilo se mi sehnat online wi-fi IP kamery, které manžel dokázal okolo domu nainstalovat sám. Připojení na wi-fi už je pak velmi jednoduché a díky připojení na wi-fi můžete pak obraz sledovat odkudkoliv. Kamery mají dokonce i noční vidění.

Odpověď
Iveta | 8.7.2024 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bezpečnostní kamery do domu
Mohu se zeptat, jaké ty kamery jste tedy vybrala? Na kolik to tak zhruba vyšlo?

Odpověď
Markéta | 12.7.2024 09:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Bezpečnostní kamery do domu
Já mohu doporučit kvalitní wi-fi IP kamery, které máme my https://www.1obchod.com/161-venkovni-wi-fi-ip-bezpecnostni-kamera-s.html Jak už jsem psala, tak jejich napojení je velmi jednoduché, takže to zvládnete i bez odborníka vše napojit a hned v podstatě fungovat.

Odpověď
Galetta | 9.7.2024 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bezpečnostní kamery do domu
Co se týče IP kamer, tak to berte tak, že dům není montovaná hala od https://www.promohaly.cz/cenik-montovane-haly a potřebuje zcela jiný systém. Nezaměřujte se na monitoring 24/7, ale na to, abyste to měli pokryté v krizový čas a měli třeba dostatek notifikací. Nebudete tam mít vrátného, který bude dívat na to, zda se něco kolem neděje.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné