Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Orcacollagen

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Orcacollagen - diskuze na toto téma
Holky, máte prosím některá vyzkoušený tento kolagen www.orcacollagen.cz Má dobré recenze, tak přemýšlím, že bych ho vyzkoušela. Bude mi 35 let a vrásek bohužel přibývá :(

Barča | 5.7.2024 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orcacollagen
Zdravím, tento kolagen neznám, ale jak píšete, má fakt dobré recenze! Zrovna kolagen vybírám, takže ho zkusím :)

Odpověď
Lucie | 6.7.2024 00:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Orcacollagen
Holky, já ho užívám skoro 2 měsíce a je fakt skvělý. Sama jsem zkoušela více značek, ale Orcacollagen je zatím TOP! Pleť je hydratovanější, vrásky výrazně zjemněné a taky kvalita vlasů a nehtů je výrazně lepší. Mrkněte taky na jejich členství, máte pak na kolagen slevu.

Odpověď
Lucy | 8.7.2024 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orcacollagen
Ahojky, já kolagen používám dlouhodobě a je to super, ale myslím, že co se týče pleti, tak je to spíš taková prevence, pokud ti teď vadí už nějaké vytvořené vrásky, tak tím, že budeš brát kolagen, vrásky nezmizí. Já jsem si oblíbila tyto kolagenové masky na obličej https://www.notino.cz/mary-may/collagen-peptide-vital-mask-sada-platynkovych-masek-s-protivraskovym-ucinkem/ a musím říct, že vidím výsledky. Vrásky v obličeji mám menší a pleť vypadá pěkně vyhlazeně. Mám z toho už takový svůj rituál, dám si masku, relaxuju a mládnu :-D

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné