Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Garážová vrata

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Garážová vrata - diskuze na toto téma
Kde jste pořizovali vrata ke garáži? Máte od této firmy někdo? https://www.kruzik.cz/

Denysa | 8.10.2018 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Dobrý den...Firma Kružík nám namontovala sekční garážová vrata se zárukou 11ti let, za sebe jsem spokojená

Odpověď
Marie | 16.10.2018 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Garážová vrata
To mi přijde docela dost dlouhá záruka,a to vám ji dali automaticky? A katalog najdu někde na stránkách?

Odpověď
Denysa | 23.10.2018 10:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Garážová vrata
Ano takhle dlouhou záruku nám nabídli automaticky.. katalogy jsou u veškerého zboží na stránkách kružík k nahlédnutí

Odpověď
Pavlína | 29.10.2018 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Manžel objednával nedávno u této firmy také ty sekční garážová vrata a 11 let záruku na ně jsme taky dostali,můžu jenom doporučit, zkušenost snimi výborná

Odpověď
Monika | 31.10.2018 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Dívala jsem se na ta vrata od Kružíka.. Co to je ta technologie Dura print?

Odpověď
Pavlína | 8.11.2018 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je to technologie využívající inkoustového tisku s vytvrzováním UV lampou https://www.duraprint.cz/technologie/

Odpověď
Monika | 16.11.2018 16:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vypadá to moc dobře,a ta dlouhá záruka se mi také zamlouvá,děkuji za tip na vrata

Odpověď
Lucik | 20.11.2018 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
I já řešila nedávno garážová vrata a oslovila jsem skrze ně firmu Kružík. Zkušenost i u nás výborná mohu jenom doporučit

Odpověď
Linda | 25.4.2019 07:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dle diskuzí a zkušeností, je tato firma u nás asi nejlepší. Jsem ráda, že lidi až tolik neřeší, že kružík nepatří mezi nejlevnější a sázejí na mnoha lety osvědčenou kvalitu a servis, který tato firma nabízí.

Odpověď
Renča1 | 23.5.2019 13:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No ono to nemusí být zas tak zlé, na stránkách mají sekční vrata s potiskem DURA PRINT za 20990kč, to si myslím, že je hodně podobné jako jinde, až na to, že jinde nemají takový potisk.

Odpověď
Patricie | 26.11.2018 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Nedávno jsem firmu Kružík oslovila skrze vchodové dveře, a musím říct že i já byla moc spokojená

Odpověď
Radka | 29.1.2019 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Ahoj. Nemáte náhodou někdo zkušenost s dodatečným dálkovým ovládáním vrat? Výměnu garážových vrat zatím neplánujem, pouze bychom rádi dodělali dálkové ovládání vrat k těm starým. Proto by mě zajímalo, jestli náhodou někdo nezkoušel něco podobného. Mám na mysli třeba něco takového jako nabízí tady: https://www.pohonnavrata.cz/

Odpověď
Žaneta | 14.1.2021 05:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Ahoj, jojo my máme také garážová vrata od firmy Kružík, ale kupovali jsme je přes Pramos www.pramos.cz/dvere/garazova-vrata/ . Nechávali jsme si u nich totiž dělat plastová okna, vchodové a balkonové dveře, tak jsme tam vzali při jednom i vrata do garáže, abychom to nemuseli mít rozjednané na více místech :-) .

Odpověď
Anetka | 4.5.2021 01:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Zdravím, pokud nevíte odkud nakupovat a jaký model vybrat, doporučuju přečíst nějaké online recenze. Já mám například super zkušenost s portálem htts://www.produkty-recenze.cz/ :) Dá se tam najít skoro všechno a dost přehledně.

Odpověď
Martina | 2.1.2025 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Garážová vrata
Garážová vrata jsem s manželem vybírala s velkou pečlivostí. Chtěla jsem kvalitní vrata, která budou i dobře vypadat a hlavně budu mí i dobré tepelně izolační vlastnosti. Proto jsem se rozhodla pro sekční garážová vrata od https://www.noano.cz/sluzba/garazova-vrata/ Sendvič má tloušťku 40 mm, takže jsou dostatečně tepelně izolační a navíc mají i velmi dobře řešené přerušení tepelného mostu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné