Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 08. prosince 2024, svátek má Květoslava, zítra Vratislav
Vyhledávání

Diskuse - Tlakový hrnec

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Tlakový hrnec - diskuze na toto téma
Ahoj, uvažuji o koupi tlakového hrnce a ráda bych vás poprosila o doporučení. Jaké značky nebo třeba i přímo konkrétní kousky byste mi doporučili? Hledám něco kvalitního, co vydrží dlouho a dobře se s tím vaří. Máte s nějakým tlakáčem opravdu dobré zkušenosti? Na ceně mi ani tak nezáleží, protože vím, že za kvalitu se platí :)

Rena | 28.7.2024 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tlakový hrnec
Já jsem nedávno koupila nový papiňák. Nás je málo, tak nám stačí malý. Pořídila jsem nám tento https://www.tescoma.cz/tlakovy-hrnec-bio-exclusive-4-0-l. Tescoma je skvělá značka a hlavně mají širokou nabídku. Pokud potřebuješ větší tlakáč, tak v nabídce ho mají :)

Odpověď
Erika N. | 2.11.2024 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tlakový hrnec
Holky, já jsem si koupila nakonec multifunkční hrnec a spokojenost. Je to v podstatě jak papiňák, tak pomalý hrnec, ale uděláte v něm skvěle i zeleninu v páře nebo orestujete maso. Výhodou je časová úspora a jednoduchá obsluha – programy jsou přednastavené, což minimalizuje potřebu dohledu během přípravy jídla. Za mě je to skvělý pomocník, mrkněte www.domo-elektro.cz/p/domo-do42708pp-multifunkcni-tlakovy-a-pomaly-hrnec-elektricky

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte letos originální a vyrobte kámošce něco nevšedního, třeba tričko s potiskem. Použij slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vlastní tričko s potiskem