Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Jak vybrat IVF kliniku?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jak vybrat IVF kliniku? - diskuze na toto téma
Holky, s manželem se snažíme o mimi už nějakou dobu. Ale bohužel, nedaří se. Já už uvažuji o odborné pomoci :( A tak bych chtěla požádat o pomoc.... Podle čeho jste vybírali tu svou reprodukční kliniku? Jaké faktory byly pro vás nejdůležitější při rozhodování? Je lepší dát na doporučení známých nebo si udělat vlastní průzkum? Co byste mi doporučili sledovat – recenze, úspěšnost, přístup personálu, nebo něco jiného? Máte tipy na konkrétní kliniky, se kterými jste měli dobré zkušenosti? Já budu moc ráda za každou radu :) Na místě, kde klinika je, nezáleží. Ráda dojedu kamkoli :)

Monika | 19.7.2024 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak vybrat IVF kliniku?
Ahoj, my jsme s přítelem bohužel taky museli řešit tento problém a vybrali jsme si kliniku IVF ve Zlíně. Jsme z Brna, takže to pro nás nebylo až tak daleko. Dala jsem na doporučení svého doktora a samozřejmě jsem si o klinice něco zjistila i sama z internetu. Při výběru bych se zaměřila na všechny kritéria, která zmiňuješ :-D Protože chceš jít na kliniku, která je úspěšná a taky je strašně důležitý jejich přístup a aby se tam člověk cítil dobře. Ve Zlíně nám moc pomohli, je tam moderní zázemí, kvalitní doktoři a citlivý přístup. Pokud to nemáš daleko nebo jsi fakt ochotná dojet i dál, tak to rozhodně stojí za uvážení.

Odpověď
Káťa | 21.7.2024 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jak vybrat IVF kliniku?
Zdravím, můžu se zeptat, na kolikátý pokus se vám podařilo otěhotnět? A jak ten celý proces probíhá? Já moc dobře nesnáším ani obyčejný prohlídky u gynekologa :-D :-/ tak to ve mně nevyvolává moc příjemné pocity tohle podstoupit. Ale nějakou dobu už se nám nedaří :-( takže začínám hledat nějaké možnosti a zjišťovat informace.

Odpověď
Vlasta | 25.7.2024 12:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jak vybrat IVF kliniku?
My jsme také byli na klinice ve Zlíně. U nás se zadařilo na druhý pokus. První pokus byl náročný, ale naštěstí se nám podařilo na druhý pokus dosáhnout pozitivního výsledku. Ale je to prostě o každém páru. Každý to má jinak. Znám páry, co se snaží dlouho, ale i ty, co se jim zadaří na poprvé :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné