| Pokojíček - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky :) ráda bych vás poprosila o radu ohledně vybavení pokojíčku pro naše miminko. Hledám inspiraci a tipy na hezké a praktické doplňky, které by pokojíček oživily a zároveň byly funkční. Co jste vybraly do pokojíčku vy? Máte nějaké oblíbené značky nebo konkrétní kousky, které byste doporučily? Jaké dekorace a doplňky se vám osvědčily? Budu vděčná za všechny tipy, ať už jde o nábytek, osvětlení, textil nebo třeba hračky a úložné prostory. Budu se těšit a moc děkuji :) Vilma | 22.7.2024 16:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | PokojíčekAhoj, já jsem taková, že celý byt, takže i dětský pokojíček, máme zařízen snad vkusně :D ale hlavně účelně, moderně, originálně a funkčně :) Líbí se mi regionální výrobky :) Jinak, pokud mohu poradit, tak moc hezké doplňky, i do dětského pokojíčku, mají na https://www.placestore.cz/ :) Mrkni tam, myslím, že tam si vybereš :) Odpověď Eliška | 3.11.2024 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | PokojíčekDobrý večer, s dovolením se přidám do diskuze :) Taky zařizujeme dětský pokoj a chtěla bych poprosit o radu, kde seženu hezké dětské závěsy a povlečení, a to jak dětské, tak pro dospělé. Budu moc ráda za tipy, kde nakupujete a kde třeba vyjdou vstříc s rozměry. Odpověď Radka | 7.11.2024 00:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PokojíčekZdravím, doporučím e-shop Biante.cz - mají velký výběr textílií, najdete tam jak závěsy, tak ložní prádlo, prostěradla ... Navíc vše mají v super kvalitě, dobře zpracované a krásné. Mrkněte na jejich stránky, určitě u nich vyberete. Odpověď Martina | 10.11.2024 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PokojíčekHolky, díky za doporučení, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila, určitě si u nich taky povlečení a závěsy objednám. Značka má navíc velmi dobré recenze i na jiných diskuzích. Odpověď Zdenka | 16.11.2024 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PokojíčekHolky, taky na jejich stránkách ráda nakupuju - mají plno krásných věcí od závěsů, povlečení, látek, ale i ubrusů. Mrkněte www.biante.cz Odpověď |