Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Reprodukční klinika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Reprodukční klinika - diskuze na toto téma
Zdravím všechny, doporučíte mi opravdu dobrou a úspěšnou reprodukční kliniku, na kterou se obrátit o pomoc s otěhotněním?

Mirka | 17.7.2024 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Reprodukční klinika
S dovolením si počkám na doporučení. Taky s manžele uvažujeme, že bychom se na dobrou kliniku obrátili. O miminko se snažíme rok a zatím jsme neměli štěstí.

Odpověď
Romana | 22.7.2024 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Reprodukční klinika
Holky, za mě je nejlepší a nejúspěšnější klinika IVF Zlín. Otěhotněla jsem u nich já, moje kamarádka i moje švagrová. Všechny jsme podstoupily IVF a zadařilo se. Určitě je kontaktujte, jsou v léčbě neplodnosti hodně vepředu oproti ostatním klinikám a fakt jim na Vás záleží.

Odpověď
Anna | 22.7.2024 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Reprodukční klinika
Super, díky za tip - na tuto kliniku ve Zlíně čtu samá dobrá doporučení. Určitě se k nim objednáme a snad nám taky pomůžou.

Odpověď
Verča | 25.7.2024 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Reprodukční klinika
Holky, já tam docházím, mám před sebou IVF a kliniku doporučím. Jak píšou ostatní, mají fakt o člověka zájem a chtějí pomoct a ne vydělávat.

Odpověď
Zuzana M. | 5.11.2024 00:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Reprodukční klinika
Dobrý večer, holky, taky se zajímám o kliniku ve Zlíně a zeptám se na celkový přístup k pacientkám. Budu ráda za zkušenosti, protože jsme s manželem byli na klinice v Brně a tam se nám přístup lékařů, ale ani zdravotního personálu, nelíbil.

Odpověď
Klára | 8.11.2024 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Reprodukční klinika
Já jsem na IVF Zlín objednaná na konzultaci na příští týden. Na kliniku mám skvělé recenze od 2 kamarádek, které u nich otěhotněly. Za mě zatím chválím komunikaci a hlavně brzký termín konzultace. O miminko se s manželem snažíme skoro 2 roky, takže proto jsme se k nim objednali.

Odpověď
Jarka | 11.11.2024 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Reprodukční klinika
Holky, mě se na klinice ve Zlíně povedlo po IVF otěhotnět a za měsíc se mi narodí dcera :) Kliniku vřele doporučím - hezky se starají a opravdu jim jde o to, aby se zadařilo a dělají pro Vás první poslední! Já jsem jim moc vděčná, protože jsme miminko chtěli několik let a za chvilku tady bude s námi. Tady máte na kliniku kontakt www.ivf-zlin.cz/kontakty

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné