| Kvalitní ložní povlečení - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, mám dotaz, jestli některá z Vás nemá zkušenost s nějakým internetovým obchodem, který má opravdu kvalitní ložní povlečení za rozumnou cenu. Šárka | 18.7.2024 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní ložní povlečeníJá doporučím povlečení Matějovský - mají super kvalitní materiály, krásné barvy i vzory a můžete si vybrat i rozměr, který Vám vyhovuje. Navíc jde o českou značku a za mě jde prostě o TOP kvalitu. Odpověď Ivana | 20.7.2024 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní ložní povlečeníHolky, taky jsem četla hodně dobrých recenzí na toto povlečení - napíšete prosím, kde se dá objednat na internetu? Odpověď Šárka | 24.7.2024 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní ložní povlečeníTady máte odkaz přímo na jejich stránky www.matejovsky-povleceni.cz Doporučím mrknout i na jejich ručníky a prostěradla, ty od nich taky kupuju. Odpověď Pavlína | 5.8.2024 05:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní ložní povlečeníAhoj, já si objednávám bavlněné povlečení tady https://www.jahu.cz/ a jsem s ním spokojená. Kvalitní materiál, i po několika praní vypadá povlečení pořád stejně a cena taky není nijak hrozná. Co jsem koukala tak různě na povlečení, tak někde jsou ty ceny fakt hodně přestřelený, tak jsem ráda, že jsem našla stránku, kde se dá povlečení nakoupit za dobrý peníze. Odpověď |