Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Kvalitní ložní povlečení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kvalitní ložní povlečení - diskuze na toto téma
Ahoj maminky, mám dotaz, jestli některá z Vás nemá zkušenost s nějakým internetovým obchodem, který má opravdu kvalitní ložní povlečení za rozumnou cenu.

Šárka | 18.7.2024 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní ložní povlečení
Já doporučím povlečení Matějovský - mají super kvalitní materiály, krásné barvy i vzory a můžete si vybrat i rozměr, který Vám vyhovuje. Navíc jde o českou značku a za mě jde prostě o TOP kvalitu.

Odpověď
Ivana | 20.7.2024 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní ložní povlečení
Holky, taky jsem četla hodně dobrých recenzí na toto povlečení - napíšete prosím, kde se dá objednat na internetu?

Odpověď
Šárka | 24.7.2024 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kvalitní ložní povlečení
Tady máte odkaz přímo na jejich stránky www.matejovsky-povleceni.cz Doporučím mrknout i na jejich ručníky a prostěradla, ty od nich taky kupuju.

Odpověď
Pavlína | 5.8.2024 05:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní ložní povlečení
Ahoj, já si objednávám bavlněné povlečení tady https://www.jahu.cz/ a jsem s ním spokojená. Kvalitní materiál, i po několika praní vypadá povlečení pořád stejně a cena taky není nijak hrozná. Co jsem koukala tak různě na povlečení, tak někde jsou ty ceny fakt hodně přestřelený, tak jsem ráda, že jsem našla stránku, kde se dá povlečení nakoupit za dobrý peníze.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné