Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Jak se zbavit vrásek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jak se zbavit vrásek - diskuze na toto téma
Zdravím, jaká kosmetika se vám osvědčila jako nejúčinnější na vrásky? Prosím sdílejte tipy :)

Kika | 24.7.2024 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak se zbavit vrásek
Ahoj, já si myslím, že pokud už máš vrásky, tak s tím žádná kosmetika nic nenadělá :-/ možná tak lze zmírnit nějaké drobné vrásečky, ale jinak určitě moc ne. Kosmetika na vrásky je spíš na prevenci a aby se to ještě nezhoršovalo. Taky bych ráda něco začala používat, abych pak v pozdějším věku neplakala :-D tak budu ráda za doporučení :-)

Odpověď
Mia | 25.7.2024 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak se zbavit vrásek
Kvalitní kosmetika právěže může hodně pomoct. Koukněte se na tuhle https://www.iuvenio.com/ je to česká inovativní kosmetika a je hodně účinná. Mně vrásky opravdu vyhladila a celkově se mi pleť zpevnila a sjednotila ;)

Odpověď
Nina | 25.7.2024 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak se zbavit vrásek
Ahoj, já jsem moc spokojená s tímto sérem na obličej a krk. https://www.notino.cz/face-d/pure-lift-elastin-collagen-serum-proti-vraskam-na-oblicej-a-krk/. Každá ženská řeší hlavně ten obličej, ale je důležitý pečovat i pokožku na krku a dekoltu. Používám sérum každé ráno a večer a určitě mi to nějaké ty jemné vrásečky vyhladilo, pleť je po tom taková pružná a pěkná.

Odpověď
Lenka | 7.8.2024 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak se zbavit vrásek
Ahoj, mně se obecně osvědčila přírodní kosmetika. Dávám si záležet, abych si na obličej dávala kvalitní přípravky a ne nějaký chemický srajdy, co jsou za pár korun v každé drogerce. A musím říct, že i když už mi je 35, tak by to nikdo netipl a pleť mám jak dětskou prdelku :-D Méně je prostě někdy více, takže volím kvalitu před kvantitou, nemám milion přípravků na každou blbost, ale pár osvědčených a funguje to.

Odpověď
Monča | 9.8.2024 17:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jak se zbavit vrásek
Ahoj a můžu se zeptat, co přesně používáš? Jakou značku bys konkrétně doporučila? :-)

Odpověď
Lenka | 18.8.2024 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jak se zbavit vrásek
Jasně, mám víc oblíbených značek, hlavně Nobilis tilia, Faith in Nature a Natava. Jsou to zároveň i české značky, tak je fajn, že tím nákupem podpořím i českou firmu :-) Různě to tak střídám ty výrobky a zkouším nové, takže nemůžu říct, že bych od určité značky používala jen tohle a od jiné zase tohle. Je to dost individuální, chce to prostě vyzkoušet, co ti bude sedět. Kupuju to často na eshopu alpik, tak tam zkus sama mrknout, mají tam i další značky přírodní kosmetiky a velký výběr, tak tam třeba na něco narazíš :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné