| Kdy zajít na umělko - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, měla bych prosím dotaz ohledně snažení o mimi :) Zajímá mě umělé oplodnění a obecně proces vyhledání kliniky. Jak dlouho je běžné se snažit o miminko přirozenou cestou, než se začne uvažovat o vyhledání odborné pomoci? Co všechno byste doporučily zvážit před tím, než se rozhodnete pro IVF nebo jinou formu asistované reprodukce? Ráda bych věděla, jaké jsou vaše zkušenosti a doporučení, protože se i my s partnerem začínáme zajímat o možnosti, jak postupovat dál. Děkuji moc za jakékoli rady a sdílení vašich příběhů! Lenka | 25.7.2024 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kdy zajít na umělkoAhoj, kdy zajít, to je těžké říct. U každého to může být jinak, záleží taky, jaký má kdo problém a proč se otěhotnění nedaří. My jsme se snažili 3 roky a teď zpětně to hodnotím tak, že jsme odbornou pomoc měli vyhledat dřív. Já už jsem pak na tom byla tak psychicky špatně, že by se asi musel stát zázrak, abych otěhotněla normálně. Takže do takového stádia bych to už zajít nenechala. Kliniku jsme si vybírali podle toho, jakou má úspěšnost a taky podle toho, jaký mají přístup k pacientům a nakonec se rozhodli pro kliniku IVF ve Zlíně a nelitujeme. Odpověď |