| Soukromá x státní školka - diskuze na toto téma |
Mié superminy, chtěla bych se vás en zeptat na nazor... Co myslíte, je lepší soukromá nebo státní školka? A v čem? O penězích nepište, to vím, že je třeba platit, ale tak nějak mě to zajímá obecně. Já právš tápu, slyšela jsem pr a proti na obě varianty. Díky moc za každý názor.
Lada | 1.10.2018 09:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá x státní školkaTerko, za mě je to jasná volba! Jasně je to soukromá školka. Mám s čím srovnat a musím teda říct, že soukromá školka vede na plné čáře! Ty děti se tam cítí líp, učitelky se jim věnují naplno, každému zvlášť a každému steně. Odpověď Tamara | 29.11.2018 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Soukromá x státní školkaLado, já zastávám stejný názor. Ale srovnání nemám. Ty ano? Ty jsi napřed dala děti do státní školky a pak do soukromé nebo jsi zvolila rovnou soukromou školku? Odpověď Anna | 24.1.2019 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá x státní školkaTakže myslíte že soukromá je opravdu lepší? Přiznám se že nad soukromou také uvažuji, právě kvůli tomu přístupu k dětem.Máte zkušenost s nějakou v Brně? Odpověď Faltová | 28.1.2019 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Soukromá x státní školkaJá mám moc dobrou zkušenost s touto Brněnskou školkou https://www.dracek-skolka.cz/ Odpověď |