| Porod - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, jak jste prožívaly váš porod? Doktor mě upozornil na to, že to vypadá na CŘ. Dítě mám veliký, ale já sama jsem hodně drobná a mám úzkou pánev :/ Mě je to jedno, chci byla malá v pořádku. Jen mám strach, protože císař je prostě regulerní operace, jak pak zvládnu tu bolest z té ranky...
Betty | 2.10.2018 15:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | PorodAhoj, hele, zkus se zeptat gynekologa na pumpičku proti bolesti. Moje sestra rodila v Rakousku a tam ji měla. Myslím, že už je dostupní i u nás. Je to taková pumpička, v které je látka- tlumící bolest. Ta je zavedena přes kanylu do rány - něco jako lokální umrtvení. Ta látka je dobrá v tom, že tlumí bolest přímo v té ráně, takže sestra se mohla běžně pohybovat, se sama osprchovat. Kdyby to bylo i nás, bylo by to super. Jinak se to teda platí, vychází to cca na 4 tisíce.
Odpověď Tamara | 29.11.2018 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | PorodHele a Betty nevíš náhodou, jak je to v případě, kdy k CŘ nedojde? Co pak s koupenou pumpičkou? Dá se vrátit? Nebo jak se to řeší? Odpověď Vesna | 3.6.2019 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PorodAhoj, tak to se nedá říct, je to hodně individuální:/ Každopádně - teď jsem u doktora slyšela, že u nás teď existuje jakási pumpa, která se apliku do rány a tu ránu znecitlivý. Teda asi to funguje tak, že ta látka z té pumpy se aplikuje do rány a ta pak nebolí. Vše ale aplikuje lékař a tu pumpičku si musíš předem objednat. Sama jsem ji ale neměla, tak se na to optej doktora... Jinak super je to, že ta látka znecitlivý jen tu ránu, jinak tě vůbec neomezuje!
Odpověď |