| Rekonstrukce elektroinstalace - diskuze na toto téma |
Zdravím, budeme dělat doma kompletní rekonstrukci elektroinstalace, a proto bych se chtěla zeptat zda mi dokážete prosím poradit ohledně výběru zásuvek a vypínačů? Já bych hrozně moc chtěla takové ty klasické kulaté. Poradíte mi s tím? Radka | 2.8.2024 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekonstrukce elektroinstalaceMě přijde, že je to tady spíš jeden úchyl vedle druhého... Nějak si nemohu pomoci. Každý hledá za vším nějakou nabídku nebo něco takového a ideálně to honem honem přesměrovat na erotické téma. Nevím zda si to mohu dovolit, ale jestli chcete kulaté zásuvky nebo vypínače, tak já jsem je chtěla opravdu a našla jsem je u kliklap. Kvalitně vyrobené, dobře fungují. Odpověď JaneX | 6.8.2024 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekonstrukce elektroinstalaceTeda to vám fakt nezávidím. My jsem dělali vloni elektriku v kuchyni. Tady homezin.cz/media/kuchyne-do-l-inspirace-fotogalerie jsem totiž viděla článek a zalíbily se mi kuchyňské kouty a celkově prostě kuchyně do L. Takže se to dělalo komplet a když jsme byli v tom, tak i elektřina samozřejmě. :) No, jako co vám budu povídat. Teď bych si to asi už rozmyslela. :D Odpověď |