Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Operace kolene

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Operace kolene - diskuze na toto téma
Ahoj supermaminy, chci se s vámi poradit. jde o tohle - čeká mě plánovaná operace kolene... Nic závažného, ale stejně mám obavy, hlavně teda z pooperačního průběhu. Jde mi tedy o to, jak dlouho budu vyřazená z provozu kvůli bolesti?

Mandy | 2.10.2018 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Operace kolene
Ahoj, tak to se nedá říct, je to hodně individuální:/ To si teda myslím já... Každopádně - teď jsem u doktora slyšela, že u nás teď existuje jakási pumpa, která se apliku do rány a tu ránu znecitlivý. Teda asi to funguje tak, že ta látka z té pumpy se aplikuje do rány a ta pak nebolí. Vše ale aplikuje lékař a tu pumpičku si musíš předem objednat. Sama jsem ji ale neměla, tak se na to optej doktora... Jinak super je to, že ta látka znecitlivý jen tu ránu, jinak tě vůbec neomezuje!

Odpověď
Jana | 4.10.2018 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Operace kolene
Taky mi to doktor nabízel a už mi na to vypsal i recept takže příští týden to půjdu do lékárny objednat aby to stihlo včas dojít a v nemocnici to obdrželi do mé operace. Sama jsem na to moc zvědavá, protože známá má s touto "pumpičkou" zkušenost a říkala že jí to od bolesti pomáhalo moc.

Odpověď
Beata | 23.10.2018 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Operace kolene
Jani, už jsi po operaci? měla jsi tu pumpičku? Pomohla ti? Stojí to za to si to koupit?

Odpověď
Jana | 29.10.2018 14:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Operace kolene
Beato stojí! Jako 4 tisíce není tak moc za tu úlevu, kterou ta pumpička dopřeje.

Odpověď
Andrea | 31.10.2018 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Operace kolene
Jak ta pumpička vypadá ? Dá se s ní normálně fungovat, sprchovat a tak ?

Odpověď
Rozina | 19.11.2018 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Operace kolene
Andreo, ta pumpička je zavedena do ranky a pomocí ní do ranky proudí anestetituk, které ti tu ranku umrtví. Super je to, že ti umrtví jen tu ráno, není to teda celkové anestetikum... Jinak s ní normálně funguješ, smrcha, cokoli... Ona se schová do takovýho váčku, něco jako ledvinka...

Odpověď
Andrea | 2.12.2018 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace kolene
aha,tak to zní zajímavě, na to se musím zeptat u doktora, protože by mě o tom zajímalo víc .. při jakých operacích se to dá ještě použít ?

Odpověď
Rozina | 25.1.2019 00:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace kolene
Co jsem se ptala tak při císaři, operací kolene a operací prsu. Myslím si, že toho bude i víc, prostě tam kde je možné pumpičku zavést.

Odpověď
Soňa | 3.2.2019 11:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mandy a ty sis tu pumpičku objednala? Měla jsi ji aplikovanou? Jak to celé probíhá? Jak dlouho máš tu pumpičku zavedenou?

Odpověď
Lenka | 26.2.2019 10:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Operace kolene
Tyjo holky to jsem teda prekvapena, ta pumpicka je fakt skvela vec, kdyz si to tu ctu vsechny ty informace, ja bych to normalne davala povinne :D

Odpověď
Jarka | 26.2.2019 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele, povinně, to nevím, ale rozhodně je to dobrá věc. Když jsem já byla na operaci, tak bohužel nic takovýho nebylo. Teď je ale medicína úplně někde jinde. Jde to fakt dopředu. Kdybych šla teď na zákrok, tak si rozhodně koupím. Jako investice 4 tisíce je nic oproti té úlevě od bolesti.

Odpověď
Lenka | 11.3.2019 11:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Operace kolene
Je to pravda, ze je to lepsi nez si brat nejake prasky byt pak v utlumu. Ty prvni dny jsou stejne opravdu nejhorsi.

Odpověď
Jarka | 18.3.2019 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Operace kolene
To mate pravdu pravetech prvnich dnu jsem se bala nejvic, ze bych nemohla opravdu treba bolesti ani spat..

Odpověď
Petra | 31.5.2019 14:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Operace kolene
Ano, já jsem to měla úplně stejně.Proto jsem fakt byla ráda za tu pumpičku. Fakt vděčím doktorovi, který mě na ni upozornil a řekl všechno potřebný info. Pak už jen napsal recept a já si ji šla zařídit.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné