| Psí granule - diskuze na toto téma |
Milé supermaminy, žádám o radu, protože tady se ví tak nějak vše. Doma máme psíka. Už je mu rok, takže granule pro štěňata jsem nahradili granulemi pro dospělého psa. Chtěli bychom mu ale dopřát krmivo, které bude obsahovat i nějakou přidanou hodnotu, jakou jsou třeba vitamíny a minerály. Kde krmivo kupujete vy?
Zuzka | 3.10.2018 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleA jaké granule berete doteď? Máte nějaké oblíbené? My jsme třeba brali ze supermarketu a teď bereme teda z netu, to se nám osvědčilo vím. Nad touto variantou jsi nuevažovala? Odpověď Mindy | 3.12.2018 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleNo, tak u nás to byl úplně stejný příběh...Napřed granule ze supermarketu, ty ho samozřejmě omrzely, tak jsme hledali co a jak a nakonec jsem začali kupovat granule od https://www.granulebardog.cz/akce. Dávám sem odkaz přímo na jejich akce, tam jsou granule za ještě výhodnější cenu. Odpověď Lenča | 23.1.2019 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granulejá dávám jedině Brit Care, ty se osvědčily ze všech nejvíce, navíc i podílem masa na tom nejsou vůbec špatně Odpověď Ivka | 24.2.2019 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granulezkusila bych od Britu spíše Brit Premium, to našemu psovi chuntalo více Odpověď Adéla | 22.4.2019 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleFresh se našemu psovi osvědčil více, i jejich cena mě překvapila, že v dnešní době existují i tak levné a kvalitní granule Odpověď Miroslava | 29.7.2019 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Psí granuleodkud Britky kupujete ? Mně se dlouhodobě osvědčil obchod Happytails, kupuji tam psovi i misky apod. Odpověď Ivona | 30.10.2019 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Psí granulejá je primárně pořizuji z jejich stránek odjakživa Odpověď Andy | 18.12.2019 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psí granulelevněji jsem to stejně ani neviděla Odpověď Andrea | 30.8.2019 15:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleod nich teď dávám granule Fresh, ty se u psa chytili okamžitě, ještě mu dávám pamlsek Functional Snack také od nich Odpověď Lucy | 30.9.2019 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleto já od Britu dávám výhradně granule s pamlskem(granule Fresh, občas Care a pamlsek Functional Snack) Odpověď Ivona | 30.10.2019 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleFunctional Snack už nějaký čas dávám a pes je naprosto spokojený, navíc je i velice cenově dostupný Odpověď Andy | 18.12.2019 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Psí granuletaké ho teď nově dávám, tak jsem sama zvědava, zatím je pes naprosto spokojený Odpověď Barbora | 30.1.2020 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granulejá kupuji od Britu jen konzervy a to Monoprotein a Pate and Meat, které mají v sobě samé kvalitní složky Odpověď Jana | 15.11.2018 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleNemáte zkušenost když pes po granulích zvrací a má průjem ? :( Byla jsem týden pryč a dala jsem ho hlídat našim a ti mu koupili jiné granule než na které je zvyklý a takhle na ně začal reagovat :( Odpověď Míša | 17.11.2018 14:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleJéjeje :( měly jsme podobný problém a pomohlo nám tohle www.happytails.cz/zvraceni-a-prujem/diatab-60x5g. Záleží na hmotnosti pejska. Odpověď Jana | 26.11.2018 17:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleA není potřeba to nějak konzultovat s veterinářem nebo mu to můžu dát kdykoliv nastane tenhle problém ? Odpověď Nanny | 6.1.2019 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleAhoj, primárně to určitě bude stavou. Čili obměni stravu a pokud by to nezabralo, tak určitě konzultace s vet. Odpověď Ivona | 30.10.2019 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Psí granulejá primárně krmím Brit Care, občas proložím i nějakou konzervou, ale držím se vesměs jen granulí Odpověď Miroslava | 29.7.2019 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleod nich také velice ráda nakupuji, jak granule, tak i misky třeba pro psa Odpověď Andy | 18.12.2019 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granulejá od Britu kupuji hlavně granule s pamlskem konkrétně Brit Fresh a Brit Functional Snack Odpověď Barbora | 30.1.2020 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Psí granulekdyž už kupuješ ten kvalitní Fresh, tak kvalitní Monoproteinové konzervy si od Britu nezkoušela ? Odpověď Lenča | 23.1.2019 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granulemám zkušenosti jen s těmi od Britu, a vyhovují jak mě po stránce cenové tak psovi po stránce kvality, prokládám to i konzervami Pate and Meat, jelikož mají vysoký obsah masa v sobě Odpověď Lenule | 17.3.2019 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granulea zkoušela jsi i Brit Fresh ? o tom teď hodně slyším, jak to čím dál více pejskařů dává Odpověď Adéla | 22.4.2019 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granulemůj pes je s nimi odjakživa spokojený a nikdy s nimi problém neměl, takže opravdu to jsou kvalitní granule, navíc i nejsou vůbec drahé Odpověď Miroslava | 29.7.2019 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Psí granuleještě že jsou tak cenově přijatelné, jinak bych nevěděla jaké brát(kupuji z happytails) Odpověď Andy | 18.12.2019 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Psí granulena to, jak je Brit kvalitním výrobcem krmiva, jsou ty ceny naprosto ideální Odpověď Lucy | 30.9.2019 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granulejá za dobu co psa krmím Freshkami neměla tu možnost být svědkem situace, kdy by můj pes po nich zvracel Odpověď Alice | 24.11.2018 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleMy jsme přešli na Brit a spokojenost. Když se podíváš na složení tak obsahuje vše co zvíře potřebuje a i složky navíc. Tak ono zrovna o britu je to všeobecně známé, že mají velké zaměření granulí na různé problematiky u zvířat, tudíž každý chovatel u nich najde to nej pro své miláčky. Já hodně objednávám odsud www.pethome.cz/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=brit&submit_search=&p=4 Odpověď Jana | 27.11.2018 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleNám tady ty granule doporučil veterinář a je fakt, že je vidět, že mají zmáknuté ty příchutě, protože Ronovy chutnají mnohem víc než ty co jsme měli. Odpověď Andrea | 30.8.2019 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granulejá dávám Britky odjakživa, našemu psovi to totiž nejvíce vyhovuje tak nemám v plánu to měnit Odpověď Iva | 1.12.2018 11:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleMohla bych se zeptat jestli se volba nevhodných granulí může projevit i na srsti ? Odpověď Silva | 18.12.2018 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleTo víš, že Silvo může. Může mu vypadávat srst, může ji začít mít takovou matnou až mastnou, no rozhodně se tady ty věci musí řešit, ale dneska je naštěstí spousta možností a přípravků jak tohle řešit. Hodně se tím zabývá happytails.cz tak se stačí podívat. Odpověď Barka | 31.12.2018 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleA jaké přesně tam u nich kupuješ? Mají toho docela dost, tak se ptám. Díky moc. Odpověď Lucy | 30.9.2019 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granulejá hlavně kupuji granule Fresh a Care, a teď frčí pamlsek Functional Snack, tak ve větším vždy kupuji i ten Odpověď Pavla | 4.2.2019 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granulePěkný den, mám jen takový rychlý dotaz... Náhodou někdo kupujete od granulebardog krmivo pro štěňata? Co soudíte o jejich složení? Odpověď Dejna87 | 7.2.2019 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granulejá bych se spíše přikláněla ke granulím od Britu, k těm Brit Care, ty našemu psovi zachutnali nejvíce(ty lososové) Odpověď Lenule | 17.3.2019 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granulejestli chceš s vysokým obsahem masa tak rozhodně Brit, ať už Care nebo Fresh či cokoliv jiného, navíc i cenově jsou velice dobře dostupné Odpověď Adéla | 22.4.2019 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granulejá ze svých zkušeností bych se více přikláněla spíše k Fresh :) Odpověď Marcela | 19.4.2019 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleDáváme teď ředu fresh. Mrkněte na https://krmivo-brit.cz/cs/brit-fresh-meat. Výběr ze všech druhů masa a hlavně konzervy obsahují až 70% čerstvého masa. Odpověď Berta | 22.4.2019 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleČetla jsem na stránkách, že to fresh maso z konzerv chutná i hodně vybírávým pejskům. Určitě ho vyzkoušíme dát i našemu. Odpověď Tikina | 27.4.2019 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleNáš pes má citlivé zažívání, tak nevím jestli mu nebude dělat problém změna krmiva. Má někdo s tímto zkušenost? Odpověď Tery | 18.5.2019 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granulePro takového pejska je vhodné toto https://krmivo-brit.cz/cs/brit-mono-protein. Odpověď Sandra | 23.5.2019 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleDívala jsem se, mají vysoký podíl kvalitního masa díky šetrnému zpracování je zárukou excelentní chuti i vůně. Jsou vhodné pro psy s citlivým zažíváním, alergiemi a potravinovou intolerancí. Odpověď Petra | 7.11.2019 00:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granulejá už složení ani neřeším, u Britu jsem si vždy jista že je to z kvalitních surovin Odpověď Vlaďka | 26.7.2019 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleMáme psa s potravinovou intolerancí, citlivým zažíváním. Je těžké mu dávat něco jiného než speciální granule. Brit má v nabídce Finctional snack, takže jsme ho zkusili a super. Pejsek je v pohodě a na pamlsek se těší. Odpověď Danica | 28.7.2019 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleTo je důležité, aby pejsci měli radost s pamlsků a zároveň mlsali zdravě. Odpověď Hana | 15.8.2019 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleNa stránce https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snackjsem se dočetla, že mohou být současně podávány i v kombinaci se speciální klinickou dietou dle funkce a potřeby. Určitě je zkusíme dát našemu pejskovi. Odpověď Blanka | 20.8.2019 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleKonečně jsou vhodné pamlsky i pro pejsky se zdravotními problémy. Díky Brite. Odpověď Zita | 22.8.2019 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleA jaký konkrétní problém má váš pes Blanko? Odpověď Lýdie | 24.8.2019 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleMá problémy se zažíváním, proto má speciální dietu, takže jsme koupili tady: https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack. Vybrali jsme Functional Snack Light.
Odpověď Zina | 25.8.2019 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleAsi je to jejich novinka,neznám je, ale určitě si vše o nich přečtu. Odpověď Zita | 26.8.2019 08:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleNa jejich stránky jsem koukala, funkčních pamlsků mají na výběr spoustu, takže se dá vybrat na jaký koliv zdravotní problém. Odpověď Andrea | 30.8.2019 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Psí granuleskvělé je, že ten Functional Snack sežere opravdu každý pes a obsahuje kvalitní suroviny Odpověď Darina | 28.9.2019 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Psí granuleA skvělé pro nás je, že ho můžou i pejsci se zdravotními problémy. Odpověď Dáda | 29.9.2019 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psí granuleJsem se koukala na jejich stránky, ty funkční pamlsky určitě budou našemu pejskovi chutnat. Odpověď Marina | 16.10.2019 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psí granuleFunctional snack od Britu dáváme jako doplněk ke konzervám monoprotein. Náš pejsek je starší, tak mu chceme ulehčit při zažívání. Odpověď Stela | 25.10.2019 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psí granuleKoukala jsem na jejich https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack. Nějaké určitě objednám. Odpověď Adéla | 28.10.2019 17:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psí granuleRůzné pamlsky pejskovi samozřejmě dáváme, ale funkční o tom jsem neslyšela. Mrknu na stránky a určitě vyzkoušíme. Odpověď Petra | 7.11.2019 00:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psí granuletaké jsem si to nemyslela ale po vyzkoušení Functional Snacku si to okamžitě pes oblíbil Odpověď Henrieta | 15.11.2019 18:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleOd Britu dáváme našemu hafanovi jak granule tak i konzervy. Nedávno jsem koupila i funkční pamlsek. Ten mu teda chutnal. Odpověď Míla | 19.11.2019 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleA který konkretní druh pejskovi dáváte? Odpověď Iveta | 21.11.2019 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleDáváme z této řady: https://krmivo-brit.cz/cs/brit-mono-protein.Náš pejsek je starší a má zažívací problémy. Odpověď Renata | 23.11.2019 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleTaky máme staršího pejska se zdravotními problémy, chceme mu dopřát i radost z mlsání. Dáváme mu funkční pamlsky. Odpověď Majka | 24.11.2019 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Psí granuleMají na výběr vícero druhů. Které konkrétní dáváte? Odpověď Karla | 25.11.2019 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Psí granuleDáváme mu Brit Functional Snack Dental. Má problémy se zuby. Odpověď Pavlína | 3.12.2019 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psí granuleA řešili jste to s veterinářem? Funkční pamlsky jsou jenom doplněk. Odpověď Karla | 6.12.2019 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psí granuleJasně, že zuby našeho pejska řešíme s veterinářem. Přesto mu chci udělat radost z mlsání, tak jsme zvolili https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/psi/334570-brit-care-dog-functional-snack-dental-venison. Odpověď Hela | 10.12.2019 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleBrit a jejich krmiva pro pejsky známe. Teď krmíme konzervami monoprotein, protože mu vyhovuje na zažívání. Odpověď Niky | 15.12.2019 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleA zkoušeli jste mu dát funkční pamlsky? Můžou je i pejsci se zdravotními problémy. Odpověď Hela | 17.12.2019 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleObjednala jsem tyto:https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/psi/334579-brit-care-dog-functional-snack-light-rabbit.Jsou i pro pejsky se špatným zažíváním. Odpověď Blanka | 18.12.2019 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleNa stránkách jsem se dočetla, že i pejsci na speciální dietě pamlsky můžou. Odpověď Kika | 19.12.2019 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Psí granuleMáte pravdu, psi, kteří mají zdrsvotní problémy, tak pro ty jsou vhodné. Odpověď Pája | 17.1.2020 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleZa nás náš pejsek je spokojený s granulemi Brit fresh.Jsou plné masa a moc u chutnají. Odpověď Standa | 19.1.2020 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleBrit nabízí spoustu kvalitního krmiva pro psi všech věkových kategorií. Pro nás jsou teď důležité monoproteinové konzervy. Náš pes má citlivé zažívání a vyhovují mu. Odpověď Pája | 23.1.2020 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleZkuste mu taky Stando dát Functional stick. Pejskům moc chutnají. Odpověď Standa | 25.1.2020 15:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleUž jsem nad nimi přemýšlel, pár jich koupím a uvidím, jestli pejskovi budou chutnat. Odpověď Milka | 16.2.2020 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleDáváme pejskovi Brit monoprotein konzervy, má citlivé zažívání a po nich je mu dobře a vše se upravilo. Odpověď Petina | 19.2.2020 08:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleUž jsem o monoproteinových konzervách slyšela, náš pejsek je alergik, má problémy se srstí, tak by pro něho byly určitě vhodné. Odpověď Milka | 21.2.2020 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleTak mu je určitě zkuste dávat, určitě se mu jeho zdraví zlepší. Odpověď Petina | 27.2.2020 08:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleUž jsem je koupila, měla jsem strach, že je pejsek nebude chtít, je spíše zvyklý na granule. Ale nemá s masíčkem problém. Odpověď Maty | 25.2.2020 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleSouhlasím, ještě že Brit monoproteinky má, našemu pejskovi moc ppmohly při zažívacích problémech. Odpověď Vilma | 22.1.2021 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleAhoj, my máme dvouletou fenku labradora a kupujeme jí granule od značky Acana z www.domacizoo.cz/kategorie/granule-pro-psy-158/ :-) . Jsou sice dražší, ale za to kvalitní, takže pokud chceš pro svého psa opravdu kvalitní krmení, tak rozhodně doporučuji Acanu :-) . Kupuju jí i pamlsky od Acany a ty jí taky moc chutnají :-) . Odpověď |