Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Elektroskútr

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Elektroskútr - diskuze na toto téma
Zdravím všechny, vybírám elektroskútr pro přítelkyni, poradíte? Já mám klasický, ale pro ni mi přijde lepší elektro. Nic silného, prostě pro ženskou na pohodovou jízdu. Díval jsem se třeba na els-moto.cz - nemáte s něma zkušenost?

Tomáš | 4.8.2024 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Elektroskútr
Tahle by se mohla líbit, myslím, že ideál www.els-moto.cz/obchod/9-elektroskutry/334-elektroskutr-e-vesna-side-bocni-motor Raději ho nebudu ukazovat doma, manželka by ho chtěla taky :D

Odpověď
Adam | 4.8.2024 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Elektroskútr
Moc díky za doporučíní! Na e-shop čtu vsude dobré reference, takže se na ně obrátím. A nabíjení vyměnitelné baterie doma, no proč ne, s tím samozřejmě počítám.

Odpověď
Dana | 10.8.2024 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Elektroskútr
Mohu se zeptat prosím zda máte někdo zkušenosti se zabezpečením motorky nebo skútru? Aby se dal dohledat v případě krádeže?

Odpověď
Ilona | 11.8.2024 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Elektroskútr
Zabezpečení motorky nebo skútru je přeci velmi jednoduché ne? Já jsem s manželem hodně zapálená do ježdění a oba máme na strojích GPS lokátor. Takže kdyby náhodou někdo stroj ukradl, tak si ho dokážeme podle toho lokalizovat a jednoduše najít.

Odpověď
Dana | 12.8.2024 10:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Elektroskútr
Byl to nějak drahé ten GPS lokátor pořídit? Zní to jako docela ideální řešení, kde se po něm podívat?

Odpověď
Ilona | 14.8.2024 08:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Elektroskútr
Vůbec ne, podívejte se jaký jsem pořídila https://www.1obchod.com/145-profesionalni-vyhledavaci-sledovaci-zarizeni-gsm-gps-lokator-tracker.html Navíc jsem ho i po objednání měla rychle doma což bylo hodně fajn.

Odpověď
Martina | 4.5.2025 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Elektroskútr
Také jsem dřív jezdila na elektro, ale přechod na silnější motorku pro mě byl zásadní krok, a chtěla jsem, aby všechno proběhlo v klidu a s jistotou. V https://www.jiromoto.cz/ jsem se cítila hned jako doma. Žádné předsudky, jen profíci, kteří vědí, co dělají. Řekla jsem jim, co mám naježděno, co chci z motorky cítit a kde budu nejčastěji jezdit. A oni mi dali přesně ten výběr, který odpovídal mým potřebám. Motorka, kterou jsem si nakonec odvezla, je přesně ten typ stroje, co mě posunul dál. Silná, stabilní a přitom krásně ovladatelná. K tomu jsem u nich nakoupila i novou výbavu, protože mě přesvědčili, že bezpečnost a pohodlí nejsou jen bonus, ale základ. Za mě top obchod, kam se budu ráda vracet.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné