| Prodloužení vlasů culík - diskuze na toto téma |
Dobrý den, řešíme se sestrou téma prodloužení vlasů. Tvrdí mi, že existují přímo culíky? To jako přiděláte na svůj vlastní culík, aby to vypadalo hustší nebo jak to prosím funguje? Děkuji SimonaSiri | 16.8.2024 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasů culíkDobrý den, ano funguje to tak, že ten culík má ve vrchní části drobný hřebínek, který zapíchnete zeshora do svého již udělaného culíku, pak vezmete boční pramen příčesku, kterým omotáte svůj a přidělaný culík, pak už jen konec bočního pramenu připevníte těma černýma sponkama. Odpověď rotarka | 19.8.2024 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasů culíkAhoj. Ano přesně jak píše paní níže. Přiděláš si to a pak zase sundáš. Je to fajn. Můžeš mít rovné jako culík nebo takový příčesek kudrnatý. Koukni https://www.vlasy-levne.cz/78-clip-in-culiky je to jednoduché ta aplikace, taky jsem se toho bála, ale teď jsem za to ráda. Odpověď Petra | 22.8.2024 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasů culíkDobrý den ženy. Musím se přidat, ta aplikace těchto vlasů z vlasy-levně opravdu zabere jen pár minut. Také jsem se bála, že to nezvládnu, ale mají to moc pěkně popsané co a jak. Já bych se toho vůbec nebála. Odpověď |