| Nákup knih na Ellamax - diskuze na toto téma |
Maminky, máte prosím zkušenost s nákupem knih pro děti na Ellamax? Mají zase jiné knihy a při pohledu na e-shop se mi moc líbí. Adéla | 7.8.2024 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nákup knih na EllamaxZdravím, já na tomto e-shopu nakupuju už déle a velká spokojenost. Dětem se zatím vše líbilo, ke knihám se rádi vracejí a jak píšete, mají zase jiné a opravdu povedené knížky. Odpověď Majka | 11.8.2024 01:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nákup knih na EllamaxHolky, já jsem u nich teď objednávala synovi tuto skvělou knížku plnou aktivit a zábavy do letadla www.ellamax.cz/knizka-na-cesty-letadlem-stop-nude-kvizy-rebusy-hry a osvědčila se. Pokud někam jedete, je to ideální knížka plná úkolů, hádanek, rébusů ... Odpověď Lenka | 18.8.2024 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nákup knih na EllamaxMoc děkuji, knihy jsme u nich objednaly a jsou super! Na cesty se nám fakt osvědčily, děti plnily úkoly a taky se toho spostu naučily. Určitě jsem u nich nenakoupila naposledy :) Odpověď Galeta | 8.8.2024 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nákup knih na EllamaxTeda vůbec o takovém obchodu nevím, ale mrknu na to. A že jsem to já, tak doporučím i můj oblíbený obchod. I když, a nezlobte se na mne za to, je to trochu mimo obor. Našla jsem teď na https://www.penezenky-ahal.cz/damske-penezenky-levne/ super levné peněženky. :) Tak kdybyste některá chtěla fajn doplněk, tak tam mrkněte. :) Odpověď |