Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Dobrý oční krém

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dobrý oční krém - diskuze na toto téma
Dobrý večer, jaký oční krém, který je opravdu účinný a není předražený, doporučíte? Je mi 25 let, takže něco na mladou pleť a s dobrým složením.

Lucka | 7.8.2024 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý oční krém
Zdravím, já teď kupuju kosmetiku Astrid Hydro X-cell a jsem moc spokojená. Kosmetika je pro mladistvou pleť, má skvělé složení a oční krém navíc získal ocenění - 3. místo v Cosmopolitan beauty awards 2024.

Odpověď
Martina | 10.8.2024 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dobrý oční krém
Holky, ten bych určitě zkusila - napíšete prosím, kde ho objednat na internetu? Kde ho kupujete?

Odpověď
Terka | 13.8.2024 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dobrý oční krém
Zkus se kouknout na notino. Já kosmetiku kupuju už teď jedině tam, protože mají bezkonkurenční ceny a často i slevové akce. Teď jim dělá reklamu Ewa Farna :-D diky které jsem zjistila, že mají i aplikaci a v té jsou taky různé akce, které třeba nemají na webu. Průběžně si tam projíždím, co by se mi líbilo, hážu to do košíku a když se to nejvíc vyplatí, tak jednou za čas udělám větší nákup.

Odpověď
Lucka | 17.8.2024 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dobrý oční krém

Odpověď
alphaid thomas | 14.8.2024 08:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
((+237652602813)) What Is The Cost Price For Abortion Pills In Valletta Malta? ((Misoprostol))
Are You Looking For Abortion Pills? Buy Online mtpkits,Telegram/WhatsApp +237652602813,+15673430615/ mtpkits with both mifepristone and misoprostol with both 200mg and 200mcg with to 12weeks of pregnancy effective termination help of unwanted kits..takin within 24 to 30 hours if takin alongside with a 200mg.. ..mife..this process is called.... (non surgical ABORTION).. since its been done singly. commonly ask questions..where to buy your abortionpills, cytotec for sale,abortion clinics near me, safe abortion pills,cytotec price, mifepristone for sale,mifegest kit and mifegyne from mifepristone.and cyprostol mibetec arthrotec from cytotec misoprostol this includes mifegest.. mifepack..mifegyne mifeprex.. all with the combination of the mifepristone also known as RU-486; RU-38486; ZK-98296; 11β--17α-(1-propynyl) estra-4,9-dien-17β-ol-3-one NOTE: Women are requested and advised to consume the ABORTION MTP kit before completion of their 10 weeks pregnancy period. we do both local and inter

Odpověď
Eri | 21.8.2024 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý oční krém
já si kupuji tenhle https://www.venira.cz/venira-anti-age-nocni-krem/ a nedám na něj dopustit :) zanechá na pokožce hebký filtr a je lehoučky

Odpověď
Alice | 14.9.2024 00:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý oční krém
Já jsem si všimla, že v poslední době už hůře vidím. Proto jsem hledala možnost, jak to vyřešit. Našla jsem ideální řešení u https://www.doktorklain.cz/mereni-zraku/ , kde jsem si nechala změřit zrak a nakonec si i vybrala nové krásné brýle. Mají tam opravdu velmi super přístup, cítila jsem se tam velmi dobře. Je dobré, že se vším poradí a mají na vás opravdu dostatek času.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné