Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Alavis?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Alavis? - diskuze na toto téma
Ahoj supermaminy, jenom takový rychlý dotaz... Jak se tváříte na kloubní výživu Alavis? Víte co, jde mi o to, že když se dívám na jejich web, tak prostě vidím, že je to veterinární přípravek, tak mě zajímá váš názor na věc. Děkuji!

Jitulka | 4.10.2018 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alavis?
Ahoj,můj názor je velmi prostý - podle mě prostě nejlepší kloubní výživa, co je na trhu k dostání, je rozhodně https://www.alavis.cz/cs/. Jako ono nemá smysl moc dumat nad koupí jiné kloubní výživy, protože to jsou povětšinou jen gumoví medvídci! Za mě je to jednička mezi všemi nabízenými a dostupnými výživami. Tahle jediná je opravdu účinná.

Odpověď
Eva | 22.10.2018 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Alavis?
určitě jsem pro, mě velice zabrala, navíc oproti ostatním je celá přirodní takže o důvod víc proč funguje, je primárně pro koně, ale běžně užívají lidé a zviřata :)

Odpověď
Tyna | 8.11.2018 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Alavis?
Také užívám Alavis a jsem moc spokojená. Je to veterinární přípravek určený původně pro koně, ale lidem také pomáhá. Podle mě produkty, které jsou určeny pro zvířata jsou mnohem kvalitnější než ty, které jsou určeny pro lidi. Takže bych se nebála. Dávám je i našim pejskům a jsou na tom fyzicky lépe.

Odpověď
Petra | 19.11.2018 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alavis pomohl prvně mému psovi a tak jsem to na klouby zkusila také a pomohl i mě cca za půl rok

Odpověď
Petra | 19.11.2018 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
také užíváte tady ten od Alavisu ? https://www.alavis.cz/cs/pece-o-klouby/42-alavis-triple-blend.html

Odpověď
Magda | 24.11.2018 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Alavis?
Já mám zkušenost a Alavisem u psů. Používám od štěňat, aby se jim správně vyvinuly klouby, velcí psi jsou na to náchylnější kvůli své váze.Ale u lidí by mě taky zajímalo, jak se užívá...

Odpověď
Alča | 1.12.2018 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Alavis?
Mome mamka Alavis taky brala, můžu se ti zeptat :-)

Odpověď
Jitka | 1.12.2018 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Naše fenečka dostala vitaminy na klouby ted, spíš jako prevenci, ale koupila jsem ho kvůli tomu, že je tam oblíbeny.

Odpověď
Alča | 2.12.2018 08:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alavis se bere podle váhy ;-)

Odpověď
Eva | 1.4.2019 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Alavis?
Já beru pořád něco na klouby, ale stejně nakonec musím jít na operaci kolene, zároveň kojím, tak by mne zajímalo, jestli mohu při kojení brát analgetika?

Odpověď
Ilona | 3.4.2019 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alavis?
Při kojení, by jste moc analgetika užívat neměla, protože vše co užijete, tak se dostane do mléka... proč je musíte brát?

Odpověď
Eva | 5.4.2019 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alavis?
Bohužel mne čeká operace kolene, tak nevím co s tím, nechtěla bych kvůli tomu přestat kojit....

Odpověď
Ilona | 8.4.2019 12:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alavis?
Nemusíte přestávat kojit, stačí když si před operací v lékárně za 4 tisíce korun objednáte pumpičku s analgetikem, která 3 dny po operaci vede analgetikum přímo do rány.

Odpověď
Alik | 31.1.2022 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alavis?
Ahoj, mě by zajímalo jak třeba řešíte léky, které nejsou slučitelné s kojením. Vím, že je dlouhosáhlý seznam těch, se kterými to jde. To ovšem není můj případ. Odstříkáváte? Používáte odsávačku ruční nebo elektrickou a která vám víc vyhovuje? A jaké jste ke své odsávačce měly příslušenství? Já mám zatím dost načteno https://www.mimikov.cz/magazin/co-je-odsavacka-na-mleko/, ale stále váhám.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné