Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 06. května 2026, svátek má Radoslav, zítra Stanislav
Vyhledávání

Diskuse - Kde podstoupit IVF?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kde podstoupit IVF? - diskuze na toto téma
Dobrý večer, protože se nám s partnerem nedařilo počít miminko přirozenou cestou, obrátili jsme se na kliniku do Prahy. Tam jsem 2x podstoupila IVF, ale nepodařilo se a těhotná pořád nejsem. Prosím - máte podobnou zkušenost? Kde Vám opravdu pomohli?

Lucka | 10.8.2024 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde podstoupit IVF?
Zdravím, já jsem otěhotněla na klinice ve Zlíně. Lékaři mají dlouholetou praxi a zkušenosti, chovají se hezky a opravdu Vám chtějí pomoct. Klinika je prostě dál než jiné kliniky a mají opravdu velkou úspěšnost.

Odpověď
Majka | 17.8.2024 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kde podstoupit IVF?
Taky mi na této klinice pomohli, mají to nejmodernější vybavení a metody, které opravdu pomáhají. Tady máte na kliniku odkaz www.ivf-zlin.cz

Odpověď
Romana | 18.9.2024 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde podstoupit IVF?
Prosím vás, byla jste některá v tom Zlíně darovat vajíčka? Jak to tam probíhá? Četla jsem na tuto kliniku jen samou chválu a taky mají dost přívětivý kompenzační program, dávají za odběr až 33 000 Kč. Takže pro kliniku jsem asi rozhodnutá, ale ještě bych ráda od někoho nějakou osobní zkušenost, co se týče celého toho procesu, jaký je tam personál a tak :-)

Odpověď
Žaneta | 22.9.2024 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kde podstoupit IVF?
Ahojky, taky nad darováním vajíček uvažuju, jaké jsou prosím podmínky, je to třeba nějak omezené věkem?

Odpověď
Jana | 24.9.2024 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kde podstoupit IVF?
Co vím, tak když jsem byla darovat já, tak obecné podmínky byly věk 18-33 let, nesměla být nějaká vyšší nadváha a tak celkově dobrý zdravotní stav a žádné predispozice k nějakým chronickým onemocněním. Ono kdyby ses rozhodla jít darovat vajíčka, tak stejně musíš projít vstupními vyšetřeními a ty definitivně ukážou, jestli jsi vhodná dárkyně nebo ne, ale tady tyto podmínky jsou takové ty nejzákladnější.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné