Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Solární světla okolo domu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Solární světla okolo domu - diskuze na toto téma
Kdo máte solární světla okolo domu prosím? Poradíte mi, dle čeho je vybírat? Aby byla kvalitní a dlouho také vydržela svítit?

JaneX | 15.8.2024 07:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Solární světla okolo domu
Solární světla vydrží tolik, jak moc přes den svítí. Ale jako to na to si přijďte sami. My jsme měli, dokonce dvě sady. Vždycky po roce odešla baterie. Tak jsme pak dali klasických 220 V. Stejně jsme z elektroauta bazar https://www.energycars.cz/ dovezli nový elektromobil, takže jsme potřebovali natáhnout elektřinu až do garáže.

Odpověď
Jana | 24.8.2024 08:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Solární světla okolo domu
Když jsme si pořídili nový zahradní altán, napadlo mě, že bychom ho mohli osvětlit, aby byl večer ještě útulnější. Problém ale byl, že jsme neměli zavedenou elektřinu. Po delším hledání jsem objevila solární lucerny https://www.bezdoteku.cz/ledsolar-zavesna-solarni-venkovni-hlinikova-lucerna-2-ks--bezdratove--ipro--15w--tepla-barva/ a musím říct, že jsem naprosto nadšená! Lucerny se samy nabíjejí během dne a večer vydávají krásné, teplé světlo. Navíc jsou naprosto bezdrátové, což bylo pro nás klíčové. Díky nim můžeme v altánu trávit příjemné večery i po setmění a celá zahrada dostala nový rozměr. Opravdu doporučuji tento nákup každému, kdo hledá elegantní a praktické řešení osvětlení!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné