| Cvičení - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, chtěla bych zhubnout nějaké to kilo, takže jsem si upravila stravu a chtěla bych přidat nějaký pohyb. Nikdy jsem ale nic moc aktivně nedělala, tak přemýšlím, co by pro mě bylo nejlepší a u čeho bych zvládla vydržet. Co vás nejvíc baví? Cvičíte třeba podle něčeho doma nebo chodíte do fitka? Ráda se inspiruju :-) Sára | 15.8.2024 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cvičení Já jsem si koupila chytré hodinky a začala jsem běhat. Hodně mě motivuje, že si takhle monitoruju moje pokroky, je to fakt super ;) Odpověď Martina | 18.8.2024 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cvičení Díky za tip :-) a chodíš běhat ven nebo třeba i někam do posilky na pás? Jak jsem nikdy nic moc nedělala, tak si moc nedokážu představit, že bych vylezla z baráku a někam takhle vyběhla :-D to možná radši na pás někam do fitka. Nebo ven na nějakou svižnější procházku, na to by se mi ty hodinky taky mohly hodit. Vlastně asi na každý cvičení, že jo, abych měla přehled, kolik spálím kalorií a tak. Odpověď Dita | 20.8.2024 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cvičení To zní super, jaké hodinky máš, doporučíš s jakýma jsi spokojená? Odpověď Sára | 21.8.2024 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Cvičení Já mám tyhle https://www.carneo.cz/chytre-hodinky/chytre-hodinky-carneo-phoenix-hr--stribrne/ a jsem s nima fakt spokojená, protože mají spoustu funkcí, jsou přehledné a vydrží dlouho nabité a hodí se mi ke všemu, nejen ke sportovnímu :) Odpověď Valerie | 23.8.2024 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cvičení Ahojky, mně se hrozně osvědčily skupinové lekce. Chodím v Brně do fitka zone4you, kde jich mají spoustu na výběr, tak to pořád střídám a moc mě to baví. Nejradši mám H.E.A.T., kruhový trénink a cvičení na bosu. Povedlo se mi zhubnout pár kilo a teď bych spíš potřebovala zpevnit, tak uvažuju nad tím, že začnu chodit i do posilky a zkusím nějaké lekce pod dohledem osobního trenéra. Odpověď |