Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Nechuť k sexu u ženy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nechuť k sexu u ženy - diskuze na toto téma
Ahoj holky mohu se prosím zeptat ostatních, zda máte některá za sebou situace nebo období, kdy jste opravdu vůbec neměla chuť na sex? Docela by mě to zajímalo, jestli se to dá nějak rozumně řešit?

Lucka | 19.8.2024 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nechuť k sexu u ženy
Mám to také za sebou. Dřív jsem měla sex opravdu hodně ráda, ale potom přišlo tohle divné období, kdy jsem na to neměla vůbec chuť a je pravda, že mi to vadilo opravdu hodně. Proto jsem to také začala řešit, a to se mi povedlo díky domu, že jsem si sehnala prášky pro ženy, které dokáží zvyšovat libido. Hele od té doby máme zase plnohodnotný sex, který nás s manžele oba baví.

Odpověď
Blanka | 20.8.2024 00:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nechuť k sexu u ženy
Hele tak to já mám tedy naprosto stejnou zkušenost. Mohu doporučit vyzkoušet prášky pro ženy, které opravdu dokáží zlepšit libido. Zkuste se podívat a vyzkoušet i případně prášky pro ženy https://www.supererekce.cz/6-fly-pro-zeny Až budete zas nadržená a mokrá, tak budete děkovat sama sobě, že jste to začala řešit, a že vás bude sex zase bavit.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné