Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Noční krém

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Noční krém - diskuze na toto téma
Ahoj holky, jak se prosím staráte o svou pleť? Já jsem teď ve fázi, kdy si říkám, že by moje pleť ocenila trochu intenzívnější péči :D Zatím mám jen denní krém, ale asi by bylo dobré, kdybych si koupila i nějaký ten na noc... Nebo co myslíte? Je to zbytečnost?

Vlasta | 25.8.2024 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Noční krém
Ahoj, já jsem to dřív měla taky tak... Pleť jsem hodně zanedbávala. Ale to prostě není dobře. O tu pleť je třeba se starat. Já používám kvalitní odličovadla, masky, micelární vody a samozřejmě denní a noční krém. Pokud se ptáš na ten noční krém, tak já osobně mám skvělou zkušenost se značkou Uriage. Mám od nich tento krém https://www.notino.cz/uriage/eau-thermale-intenzivne-hydratacni-pletova-maska-na-noc/. A je super. Je skvělá na hloubkovou hydrataci :)

Odpověď
Nela | 28.8.2024 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Noční krém
Podle mě je určitě dobrý používat denní i noční krém, protože přes den a v noci má ta pleť jiné potřeby a tak je fajn tomu tu péči přizpůsobit. Já používám denní i noční krém od značky Sain. Mají oba omlazující účinek, což už je v mém věku potřeba :-D krásně pleť hydratují a je pak taková pevná a pružná. Kupuji ho na eshopu placestore, mají tam i spoustu jiných takových originálních kosmetických vychytávek, co jsem nikde jinde neviděla. Jo a ještě k tomu nočnímu krému doporučuju ho nanášet aspoň dvě hodiny předtím, než si půjdeš lehnout, aby měl čas se do té pleti pěkně vstřebat, jinak ho totiž utřeš tak akorát do peřin :-/ :-D

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné