| Nadměrné oblečení - diskuze na toto téma |
Mohla bych se tu optat kde bych sehnala oblečení ve velikosti 4XL ? :( Nějak se mi nedaří najít klasická trička bez nápisů a už vůbec né v téhle velikosti. Za nějaký tip budu ráda. Lada | 14.10.2018 12:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nadměrné oblečení Ahoj maminy, také sháním trika a mikiny pro svého muže vel. 3xl všechny trika v obchodech mu jsou totiž malé a hlavně krátké. Odpověď Marika | 17.10.2018 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nadměrné oblečení Podívej se na www.cistytriko.cz taky u nich nakupuju pro muže protože je větších rozměrů a v klasických obchodech je to bohužel pasé, protože jak píšeš buď mu to je malé a nebo krátké. Odpověď Anka | 31.12.2018 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nadměrné oblečení No, ono to ani tak není pasé jako spíš je v problém v tom, že kvalita je dost na prd. Na tom cisty triko je to s kvalitou jak? Odpověď Katka | 18.10.2018 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nadměrné oblečení Také nakupuji na čistém triku manželovi mikiny a trika. Do obchodu ho nedostanu, tak mu to vždy objednám a on je spokojený, že nikam nemusí. Odpověď Lada | 9.11.2018 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nadměrné oblečení Nevytahují se ty jejich trička ? Ještě jsem věci takhle neobjednávala tak to bude premiéra a mám trochu strach, abych to pak nemusela vracet nebo měnit. Odpověď Katka | 1.12.2018 09:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nadměrné oblečení Nevytahují to nemusíš mít strach, tím že je tam velký poměr bavlny a jsou ta trička kvalitně zpracovaná tak tohle nehrozí. Odpověď Renata | 2.12.2018 11:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nadměrné oblečení Ráda bych přispěla do diskuze ohleděn tady těch triček a moje děti jich tady z toho eshopu mají opravdu hodně. Na to jak je mají dlouho a jak s nima zachází, tak toho vydrží fakt dost. Odpověď Katka | 18.12.2018 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nadměrné oblečení To je pravda, škoda že taková trička neprodávají normálně v c&a a jinde, protože ty hrůzy co prodávají a za ty ceny, že jim není hanba. Odpověď Jana Danková | 19.1.2019 06:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nadměrné oblečení Já nakupuji oblečení v second handu https://www.onlinesekac.cz/ . Máme s manželem oba velké velikosti oblečení a tady je skoro jediné místo, kde takové oblečení mají a ještě je pěkné. Odpověď Radka K. | 23.1.2019 01:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nadměrné oblečení Jojo, v sekáčích se dají občas sehnat super věci. Pokud ale člověk vyloženě shání nadměrné velikosti, tak je docela dobré podívat se například i po obchodech s těhotenskou módou. Třeba tady https://www.happymum.cz/0,tehotenske-kabaty-a-tehotenske-bundy.html mají moc hezké kabáty. Odpověď Tereza | 22.3.2019 02:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nadměrné oblečení Holky, před časem jsem narazila na tuhle stránku s oblečením pro plnoštíhlé: www.plnejsitvary.cz/ Nemáte některá zkušenost s nákupem odtud? Případně nějaký tip na jiný obchod s oblečením pro plnoštíhlé? Mám totiž problém, že v oblečení, které normálně prodávají v obchodech se cítím trochu stísněně, ale nadměrné velikosti jsou pro mě většinou zase až moc velké... Předem díky za odpověď. Odpověď |