Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Nadměrné oblečení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nadměrné oblečení - diskuze na toto téma
Mohla bych se tu optat kde bych sehnala oblečení ve velikosti 4XL ? :( Nějak se mi nedaří najít klasická trička bez nápisů a už vůbec né v téhle velikosti. Za nějaký tip budu ráda.

Lada | 14.10.2018 12:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nadměrné oblečení
Ahoj maminy, také sháním trika a mikiny pro svého muže vel. 3xl všechny trika v obchodech mu jsou totiž malé a hlavně krátké.

Odpověď
Marika | 17.10.2018 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nadměrné oblečení
Podívej se na www.cistytriko.cz taky u nich nakupuju pro muže protože je větších rozměrů a v klasických obchodech je to bohužel pasé, protože jak píšeš buď mu to je malé a nebo krátké.

Odpověď
Anka | 31.12.2018 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nadměrné oblečení
No, ono to ani tak není pasé jako spíš je v problém v tom, že kvalita je dost na prd. Na tom cisty triko je to s kvalitou jak?

Odpověď
Katka | 18.10.2018 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nadměrné oblečení
Také nakupuji na čistém triku manželovi mikiny a trika. Do obchodu ho nedostanu, tak mu to vždy objednám a on je spokojený, že nikam nemusí.

Odpověď
Lada | 9.11.2018 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevytahují se ty jejich trička ? Ještě jsem věci takhle neobjednávala tak to bude premiéra a mám trochu strach, abych to pak nemusela vracet nebo měnit.

Odpověď
Katka | 1.12.2018 09:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nadměrné oblečení
Nevytahují to nemusíš mít strach, tím že je tam velký poměr bavlny a jsou ta trička kvalitně zpracovaná tak tohle nehrozí.

Odpověď
Renata | 2.12.2018 11:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nadměrné oblečení
Ráda bych přispěla do diskuze ohleděn tady těch triček a moje děti jich tady z toho eshopu mají opravdu hodně. Na to jak je mají dlouho a jak s nima zachází, tak toho vydrží fakt dost.

Odpověď
Katka | 18.12.2018 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nadměrné oblečení
To je pravda, škoda že taková trička neprodávají normálně v c&a a jinde, protože ty hrůzy co prodávají a za ty ceny, že jim není hanba.

Odpověď
Jana Danková | 19.1.2019 06:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nadměrné oblečení
Já nakupuji oblečení v second handu https://www.onlinesekac.cz/ . Máme s manželem oba velké velikosti oblečení a tady je skoro jediné místo, kde takové oblečení mají a ještě je pěkné.

Odpověď
Radka K. | 23.1.2019 01:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jojo, v sekáčích se dají občas sehnat super věci. Pokud ale člověk vyloženě shání nadměrné velikosti, tak je docela dobré podívat se například i po obchodech s těhotenskou módou. Třeba tady https://www.happymum.cz/0,tehotenske-kabaty-a-tehotenske-bundy.html mají moc hezké kabáty.

Odpověď
Tereza | 22.3.2019 02:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nadměrné oblečení
Holky, před časem jsem narazila na tuhle stránku s oblečením pro plnoštíhlé: www.plnejsitvary.cz/ Nemáte některá zkušenost s nákupem odtud? Případně nějaký tip na jiný obchod s oblečením pro plnoštíhlé? Mám totiž problém, že v oblečení, které normálně prodávají v obchodech se cítím trochu stísněně, ale nadměrné velikosti jsou pro mě většinou zase až moc velké... Předem díky za odpověď.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné