Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Padání vlasů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Padání vlasů - diskuze na toto téma
Maminky, poraďte mi prosím co s padáním vlasů po porodu? Všichni říkali, že se to srovná ale pořád nic :(

Marika | 10.9.2024 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
Jee to se k tobě hned připojím, protože už si s tím taky nevím rady. Zkoušela jsem různé přípravky, ale pořád nic. Četla jsem teď o vyšetření vlasové pokožky, nemá s tím někdo zkušenost?

Odpověď
Janča | 17.9.2024 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Padání vlasů
Podívej se sem https://www.clinicalhair.cz/trichologicka-poradna/ mají to tam všechno vysvětlené. Byla jsem u nich v Brně (mají pobočky po celé republice) a moc mi pomohli, doporučila bych to každému, kdo má nějaký problém s vlasy nebo pokožkou hlavy.

Odpověď
Marika | 19.9.2024 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Padání vlasů
Děkuju za tip, objednám se tam. Můžu se ještě zeptat, jak dlouho trvalo než se ti to zlepšilo?

Odpověď
Janča | 7.10.2024 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Padání vlasů
Bude to u každýho určitě jiné, ale já jsem měla kúru na 3 měsíce a stačilo to :)

Odpověď
Katka L. | 19.9.2024 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
Mně když padaly vlasy tak jsem úplně změnila vlasovou kosmetiku, přešla jsem na přírodní včerně barvy na vlasy a moc mi to pomohlo. Koukněte sem https://www.khadi.cz/ mají skvělé barvy i kosmetiku na vlasy :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné