Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 04. června 2026, svátek má Dalibor, zítra Dobroslav
Vyhledávání

Diskuse - Čištění kanalizace Praha

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Čištění kanalizace Praha - diskuze na toto téma
Kdo mi prosím poradíte, koho oslovit v Praze ohledně čištění kanalizace prosím?

Marta | 1.9.2024 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění kanalizace Praha
Když jsem řešila podobný problém, moc mi pomohla firma https://www.bjservis.cz/ z Prahy. Kanalizace nám po letech začala špatně odtékat, a nakonec se úplně ucpala. Zkoušeli jsme všechno možné, ale nic nezabralo. BJ Servis má nonstop dispečink a specializují se právě na čištění kanalizací a odpadů. Rychle přijeli, vše důkladně vyčistili a problém byl vyřešen. Ceny mají rozumné a jednání bylo opravdu profesionální. Pokud hledáte někoho spolehlivého, určitě bych je doporučila.

Odpověď
Mirka | 15.4.2025 02:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění kanalizace Praha
V kuchyni se nám začal neustále ucpávat dřez, ať jsme použili cokoliv. Už jsme ani nemohli normálně umývat nádobí, protože voda stála a pomalu odtékala. Přiznávám, že jsme to dlouho odkládali, ale nakonec jsem se rozhodla zavolat hodinového manžela https://www.hmlukas.cz/, kterého jsem měla už dříve uloženého pro jiné opravy. Dorazil přesně na čas, přivezl si vlastní vybavení, a co mě potěšilo nejvíc, tak že se pustil do práce bez zbytečného protahování. Odpad měl ucpaný někde hlouběji, takže domácí prostředky by stejně nepomohly. Všechno rychle vyčistil a ještě mi ukázal, jak předcházet podobným problémům. Jsem moc ráda, že jsem to konečně nechala na někom zkušeném. Vše funguje bez problémů a já mám o jednu starost méně. Doporučuji všemi deseti!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné