Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Clip in?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Clip in? - diskuze na toto téma
Ahoj všem, ráda bych se vás zeptala na vaše zkušenosti s nákupem kvalitních clip-in vlasů. Kde jste kupovali své clip-iny a byli jste spokojeni s jejich kvalitou? Hledám něco, co vypadá přirozeně, dobře drží a vydrží déle než jen pár použití. Uvítám jakékoli tipy na obchody nebo webové stránky, kde jste našli opravdu dobré clip-in vlasy. Díky moc :)

Lily | 8.9.2024 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Clip in?
Ahojky, já můžu doporučit clip iny od clipinhair. Mají tam velký výběr a kvalita supr. Když jsem objednávala poprvé, tak jsem si moc nevěděla rady, hlavně s tím, jak vybrat správný odstín, ale dělají online poradenství a když jim pošleš fotku svých vlasů, tak ti pomůžou vybrat. U mě jsme se trefili hned napoprvé :-) Mají teda i vzorník, který si můžeš objednat a podle toho vybrat, ale když nabízí tady tu pomoc s výběrem, tak mi to přijde celkem zbytečný kupovat vzorník. Za mě je taky hodně důležitý koupit clip iny z pravých lidských vlasů, vypadá to nejlíp a taky se dají upravovat, jak kdyby to byly fakt tvoje vlasy (žehlit, natáčet, atd.). Takže si pak můžeš dělat různé účesy a není to jen o tom, že si pokaždé připneš ty stejné vlasy. Než jsem vyšla ven "naostro" :-D, tak jsem si to nasazení párkrát vyzkoušela nanečisto, abych se cítila jistě. A drží dost pevně. Když má člověk clip iny poprvé, tak tam ta nejistota ohledně toho, že se vlasy uvolní, prostě je, ale není se čeho bát.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné