| Clip in? - diskuze na toto téma |
Ahoj všem, ráda bych se vás zeptala na vaše zkušenosti s nákupem kvalitních clip-in vlasů. Kde jste kupovali své clip-iny a byli jste spokojeni s jejich kvalitou? Hledám něco, co vypadá přirozeně, dobře drží a vydrží déle než jen pár použití. Uvítám jakékoli tipy na obchody nebo webové stránky, kde jste našli opravdu dobré clip-in vlasy. Díky moc :) Lily | 8.9.2024 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip in?Ahojky, já můžu doporučit clip iny od clipinhair. Mají tam velký výběr a kvalita supr. Když jsem objednávala poprvé, tak jsem si moc nevěděla rady, hlavně s tím, jak vybrat správný odstín, ale dělají online poradenství a když jim pošleš fotku svých vlasů, tak ti pomůžou vybrat. U mě jsme se trefili hned napoprvé :-) Mají teda i vzorník, který si můžeš objednat a podle toho vybrat, ale když nabízí tady tu pomoc s výběrem, tak mi to přijde celkem zbytečný kupovat vzorník. Za mě je taky hodně důležitý koupit clip iny z pravých lidských vlasů, vypadá to nejlíp a taky se dají upravovat, jak kdyby to byly fakt tvoje vlasy (žehlit, natáčet, atd.). Takže si pak můžeš dělat různé účesy a není to jen o tom, že si pokaždé připneš ty stejné vlasy. Než jsem vyšla ven "naostro" :-D, tak jsem si to nasazení párkrát vyzkoušela nanečisto, abych se cítila jistě. A drží dost pevně. Když má člověk clip iny poprvé, tak tam ta nejistota ohledně toho, že se vlasy uvolní, prostě je, ale není se čeho bát. Odpověď |