| Kolagen dobrý na klouby - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jaký kolagen se Vám prosím osvědčil? Letos mi bude 50 let a klouby mě začínají trápit a bolet. Sylva | 8.9.2024 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolagen dobrý na kloubyMně se na klouby osvědčily tady ty kostičky od Colafitu https://www.notino.cz/zdravi/colafit/120-kosticek-potravinovy-doplnek-pro-podporu-zdravi-pohyboveho-aparatu/. Začala jsme je brát před plánovanou operací kolene a asi to mělo vliv na regeneraci po operaci. Doktoři mě chválili, že dělám rychlé pokroky, takže já doporučuju :-) Odpověď Hana | 9.9.2024 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolagen dobrý na kloubyZdravím, za mě rozhodně doporučím Colafit - zkoušela jsem vícero kolagenů, ale tento skutečně funguje jak má. Po měsíci mě nebolí kolena a zase můžu chodit na dlouhé procházky, což je super. Odpověď Zdenka | 11.9.2024 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kolagen dobrý na kloubyTaky užívám jen tento kolagen www.lekarnasenimed.cz/kloubni-vyziva/colafit-30-kosticek Jde o doplněk stravy, který obsahuje čistý krystalický kolagen (99,9%). Máme ho doma osvědčený - bereme ho celá rodina a funguje jak má. Odpověď |