| Operace - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nevíte prosím jestli se dá po operaci prsou vydržet bez prášků od bolesti? Andrejka | 15.10.2018 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | OperaceCo vím od sestry která si nechala zvětšit prsa, tak že jí to bolelo dost a na nějaký týden je člověk vyřazen z běžného provozu. Jak ji propustili tak vím, že si párkrát prášek na bolest vzala. Odpověď Lenka | 17.10.2018 09:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OperaceKamarádka si nechala dělat prsa v Brně a místo prášků od bolesti dostala pumpičku, která ji přes zdvojený katetr vedla analgetikum po určité chvilce přímo do ran a tak nemusela brát prášky od bolesti. Odpověď Andrejka | 20.10.2018 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: OperacePlatila si to sama? nebo to je na pojišťovnu? Odpověď Lenka | 21.10.2018 12:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: OperaceAno platila si to sama, musela jít do lékárny, kde zaplatila 4000 korun a lékárna to objednala a za 24 hodin doručila do nemocnice, kde si prsa nechala dělat... Odpověď Andrejka | 26.11.2018 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: OperaceNevíš náhodou jak se s tím funguje ? A ještě se zeptám, stačí ta pumpička jedna nebo měla dvě ? Odpověď Lenka | 10.1.2019 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: OperacePumpičku měla jednu, z té jí zavedly dvě hadičky do každého prsa jednu. A říkala, že s tím fungovala dobře, posílala mi fotky a pumpička je fakt malinká a nijak nezavazí. Odpověď Andrejka | 25.1.2019 00:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: OperaceMusela předtím absolvovat ještě nějaké vyšetření navíc ? A pumpičku mi potom napíše přímo doktor který mě bude operovat ? Odpověď Lenka | 16.2.2019 18:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OperaceNene, žádné vyšetření navíc se dělat nemuselo, protože před samotnou operací ti berou krev a zjišťují jak na tom jsi, takže není potřeba :). Mě to čeká v dubnu, tak se bojím o něco míň, když vím, že se s tou pumpičkou dá fungovat mnohem líp a bez bolesti, protože je to věc, které se hrozně bojím. Odpověď Simona | 6.3.2019 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | OperaceMůžu říct, že to opravdu stojí za ty peníze. Koupila jsem pumpičku mamce, protože prodělala už třetí operaci kolene a tentokrát byla schopna normálně fungovat a já se opravdu nestačila divit, co všechno zvládala téměř hned po operaci, což bylo předtím bez té pumpičky nemyslitelné. Myslím si, že je to super věc pro lidi, co špatněsnáší bolest nebo potřebují nějak normálně fungovat. Odpověď Ivona | 24.3.2019 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Operacejednoznačně se to vyplatí, já jsem velice citlivá a s bolestí bych se těžko srovnávala, takto za ty 4000 to bylo pro mě určité vysvobození při zákroku Odpověď Andrejka | 22.4.2019 12:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: OperaceA je potřeba se během těch třech dní o to nějak speciálně starat? Nemůže se stát, že ty analgetika v tom během těch tří dnů dojdou ? Odpověď |