Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Operace

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Operace - diskuze na toto téma
Dobrý den, nevíte prosím jestli se dá po operaci prsou vydržet bez prášků od bolesti?

Andrejka | 15.10.2018 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Operace
Co vím od sestry která si nechala zvětšit prsa, tak že jí to bolelo dost a na nějaký týden je člověk vyřazen z běžného provozu. Jak ji propustili tak vím, že si párkrát prášek na bolest vzala.

Odpověď
Lenka | 17.10.2018 09:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Operace
Kamarádka si nechala dělat prsa v Brně a místo prášků od bolesti dostala pumpičku, která ji přes zdvojený katetr vedla analgetikum po určité chvilce přímo do ran a tak nemusela brát prášky od bolesti.

Odpověď
Andrejka | 20.10.2018 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Operace
Platila si to sama? nebo to je na pojišťovnu?

Odpověď
Lenka | 21.10.2018 12:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Operace
Ano platila si to sama, musela jít do lékárny, kde zaplatila 4000 korun a lékárna to objednala a za 24 hodin doručila do nemocnice, kde si prsa nechala dělat...

Odpověď
Andrejka | 26.11.2018 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Operace
Nevíš náhodou jak se s tím funguje ? A ještě se zeptám, stačí ta pumpička jedna nebo měla dvě ?

Odpověď
Lenka | 10.1.2019 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Operace
Pumpičku měla jednu, z té jí zavedly dvě hadičky do každého prsa jednu. A říkala, že s tím fungovala dobře, posílala mi fotky a pumpička je fakt malinká a nijak nezavazí.

Odpověď
Andrejka | 25.1.2019 00:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace
Musela předtím absolvovat ještě nějaké vyšetření navíc ? A pumpičku mi potom napíše přímo doktor který mě bude operovat ?

Odpověď
Lenka | 16.2.2019 18:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Operace
Nene, žádné vyšetření navíc se dělat nemuselo, protože před samotnou operací ti berou krev a zjišťují jak na tom jsi, takže není potřeba :). Mě to čeká v dubnu, tak se bojím o něco míň, když vím, že se s tou pumpičkou dá fungovat mnohem líp a bez bolesti, protože je to věc, které se hrozně bojím.

Odpověď
Simona | 6.3.2019 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Operace
Můžu říct, že to opravdu stojí za ty peníze. Koupila jsem pumpičku mamce, protože prodělala už třetí operaci kolene a tentokrát byla schopna normálně fungovat a já se opravdu nestačila divit, co všechno zvládala téměř hned po operaci, což bylo předtím bez té pumpičky nemyslitelné. Myslím si, že je to super věc pro lidi, co špatněsnáší bolest nebo potřebují nějak normálně fungovat.

Odpověď
Ivona | 24.3.2019 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Operace
jednoznačně se to vyplatí, já jsem velice citlivá a s bolestí bych se těžko srovnávala, takto za ty 4000 to bylo pro mě určité vysvobození při zákroku

Odpověď
Andrejka | 22.4.2019 12:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Operace
A je potřeba se během těch třech dní o to nějak speciálně starat? Nemůže se stát, že ty analgetika v tom během těch tří dnů dojdou ?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné