| Dobrá reprodukční klinika - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost s dobrou reprodukční klinikou? Bydlíme kousek od Zlína, ale zajedeme kamkoliv, když budete mít tip na osvědčenou kliniku s velkou úspěšností. Zuzana | 11.9.2024 00:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrá reprodukční klinikaDobrý večer, přímo ve Zlíně je reprodukční klinika, kde se podařilo otěhotnět mojí švagrové. Doporučím je kontaktovat, švagrová si ji moc chválila, hlavně šikovné doktory, krásné prostředí, ale i atmosféru a individuální přístup. Odpověď Soňa M. | 15.9.2024 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrá reprodukční klinikaHolky, já jsem na kliniku ve Zlíně objednaná na konzultaci - jdeme tam s manželem příští týden. Co jsem četla na různých diskuzích, mají velkou úspěšnost, co se týká léčby neplodnosti a taky opravdu zkušené lékaře. Odpověď Milena | 19.9.2024 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrá reprodukční klinikaNám tam pomohli a po IVF jsem otěhotněla - za měsíc se nám narodí holčička. Kliniku určitě doporučím - co se týká úspěšnosti léčby neplodnosti, jsou to největší odborníci a mají lékaře s dlouholetou praxí. Tady najdete víc informací www.ivf-zlin.cz Odpověď Helena | 22.9.2024 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dobrá reprodukční klinikaHolky, moc děkuji - mám už termín na konzultaci, tak se s manželem těšíme. Snad se zadaří a pomůžou nám a my se dočkáme vytouženého miminka. Odpověď |