| Odposlech a vaše zkušenost - diskuze na toto téma |
Jakou zkušenost máte s odposlechem prosím? Řešil jste to někdy někdo? Je složité odposlouchávat třeba druhou místnost? Klára | 14.9.2024 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Odposlech a vaše zkušenostMusela jsem to řešit skrze spory v práci. Jinak bych to asi nikdy nedělala, ale tam už to prostě nešlo jinak. Hele ono je to v dnešní době docela dost jednoduché. Našla jsem vlastně obchod, kde se specializují na špionážní techniku a díky tomu můžete odposlech vyřešit opravdu velmi rychle i za rozumné peníze. Odpověď Aneta | 15.9.2024 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Odposlech a vaše zkušenostObchod kde se specializují na špionážní techniku? To se přiznám, že by mě to docela zajímalo. Jaký to byl tedy obchod prosím? Kde bych se mohla mrknout? Odpověď Klára | 19.9.2024 15:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Odposlech a vaše zkušenostJestli by vás zajímal, kde se můžete podívat do obchodu, kde se opravdu specializují na špionážní techniku, tak já doporučím mrknout na https://www.spyexpert.cz/ Tady najdete opravdu velký výběr. Navíc i dobré ceny a hlavně také rychlé doručení, což je opravdu velké plus. Odpověď |