| Suché a unavené oči - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, prosím o doporučení, co je dobré na suché a unavené oči? Budu ráda za tip na dobré kapky nebo něco takového. Věra | 12.9.2024 00:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Suché a unavené očiZdravím, já jsem dostala doporučení na sprej na víčka Tears Again a je výborný. Nic si nekapete do očí, prostě stříknete na zavřené oko a máte klid. Navíc sprej nerozmazává make-up a aplikace je jednoduchá a příjemná. Odpověď Martina | 17.9.2024 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Suché a unavené očiHolky, dáte mi doporučení, kde bych tento sprej mohla objednat a vyzkoušet? Kapky mi vadí, tak by to mohla být skvělá alternativa. Odpověď Věra | 21.9.2024 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Suché a unavené očiTady ho můžete přímo objednat a najdete tam i veškeré informace o spreji www.alphega.cz/tears-again-ocni-sprej-s-lipozomy-10-ml Odpověď Janex | 12.9.2024 13:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Suché a unavené očiA co všechno jste zkoušela? Kapky teda asi ne, že? Já se o tom zmínila, když jsem byla na kosmetice a na prodlužování řas Praha 1 a dostala jsem právě jedny takové kapky. Ale jako klidně si dojděte třeba na optiku. Jinak kdybyste chtěla poradit od toho studia, tak mrkněte na web https://www.venitabeauty.cz/ – je tam adresa i kontakt. :) Odpověď |