Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Nakupování na Vánoce

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nakupování na Vánoce - diskuze na toto téma
AHoj, prosím o nějakou inspiraci kde a co budete kupovat svým rodinným příslušníkům na Vánoce ? Přemýšlím jestli to nebudu letos řešit poukázkami do obchodů, protože jsem letos nějak bez nápadu :(

Monika | 23.10.2018 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakupování na Vánoce
Já jsem na tom letos stejně, taky nevím co komu koupit, jediný u koho jdu vždycky na jistotu jsou moje děti. Jinak s dovolením sem hodím také dotaz. Čím promazáváte Vánoční cukroví?? Krémy, popř. nějaký dobrý džem?

Odpověď
Jitka | 25.10.2018 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nakupování na Vánoce
Krémy u nás doma nikdo moc nemusí, ale například linecké promazávám džemem Relax 100% z ovoce. Většinou kupuji černý rybíz a jahodu to se mi zatím nejvíc osvědčilo, ale i ostatní příchutě co mají jsou moc dobré

Odpověď
Monika | 28.10.2018 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nakupování na Vánoce
Aha takže tam není žádný cukr v těch džemech? Jaké mají příchutě?

Odpověď
Jitka | 30.10.2018 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nakupování na Vánoce
Je to bez přidaného cukru, ten Relax je slazený jablečnou šťávou. Příchutě které se dělají si můžete najít tady https://www.relaxlepsinezdzem.cz/

Odpověď
Monika | 1.11.2018 00:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Nakupování na Vánoce
Super, dívám se že se dělá jahodový i broskev, tohle můžu. Asi si koupím hned sklenici a když bude chutnat tak použiju i na cukroví

Odpověď
Lída | 2.11.2018 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Nakupování na Vánoce
U nás doma používáme jedině Relax 100% z ovoce. Pro mě není lepšího džemu než je tohleto

Odpověď
Sofie | 3.1.2019 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Džemy relax z ovoce
Já si kupuju černý rybíz a višeň tyto příchutě mám od relax nejraději:)

Odpověď
Jaruš | 28.10.2018 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakupování na Vánoce
Co budete kupovat třeba dětem ? Budu ráda za nějakou inspiraci, protože mám doma tříletá dvojčata holčičky a už nevím co jim kupovat :(

Odpověď
Bára | 10.11.2018 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakupování na Vánoce
Ahoj, tak já už mám skoro vše nakoupeno, mám už děti, které chodí na střední, takže si vybrali sami. Samozřejmě pro každého mám jedno překvapení, ale pro syna se mi nedaří sehnet žádný pěkný batoh a to nejen do školy,ale i do města.

Odpověď
Vivien | 15.11.2018 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podívej se na cistytriko.Mají tam hezké batohy i plno jiných věcí.

Odpověď
Dáda 25 | 18.11.2018 11:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem si tam koupila batůžek

Odpověď
Míša | 19.11.2018 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakupování na Vánoce
Co budete nakupovat svým dětem ? mám doma tříletou holčičku a rok a půl starého chlapečka, ale jaksi mi docházejí nápady, co bych jim mohla pořídit s čím by si společně hrály

Odpověď
Angela | 28.11.2018 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakupování na Vánoce
Máte zkušenost jakoukoliv, s firmou Kružík? ..Rozhodli sme se s mým drahým že si nadělíme k Ježíškovi nové vchodové dveře k domu, nějaké pěkné a tady se nám docela líbí provedení jaké nabízejí

Odpověď
Řezníčková | 14.12.2018 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Angelo osobně můžu doporučit.Nám montovali garážová vrata a vše bez problému,jsem maximálně spokojená

Odpověď
Angela | 18.12.2018 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji už jsem je také oslovila a zatím domluva snimi suprová, už se těším až budou dveře:)

Odpověď
Hanka | 23.12.2018 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakupování na Vánoce
I za sebe můžu firmu Kružík doporučit. Jednali snámi narovinu a byli velmi ochotní.S namontováním dveří také obrovská spokojenost.Ohledně termínu nám vyšli maximálně vstříc

Odpověď
Sabina | 29.12.2018 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Které typy dveří je možnost si nechat od Kružíka namontovat? Mají ke stažení někde nějaký katalog?

Odpověď
Hanka | 1.1.2019 16:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, mají katalogy na stránkách https://www.kruzik.cz/

Odpověď
Slavíková | 27.2.2019 10:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kružík.cz
Za mne jsem velmi spokojená. Mám od této firmy předokení rolety. Domluva snimi perfektní, cena mi přijde také super.

Odpověď
Zdeněk | 2.3.2019 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakupování na Vánoce
S termínem namontování byli rychlí?

Odpověď
Jiřinka | 3.5.2019 06:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re:Kružík.cz
Zdeňku vrata od této firmy máme doma namontované už nějaký ten pátek. S termínem byli moc ochotní my se snima vpohodě domluvili.

Odpověď
Renča | 29.8.2019 01:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakupování na Vánoce
Třeba u nás loňské Vánoce co se dárků týče vládla hlavně elektronika a oblečení. Většinu věcí jsem kupovala buď z Alzy nebo z Bonprixu, případně Zootu. Celkově v těchto obchodech nakupuji dost ráda. Hlavně proto, že tam na každý nákup jde uplatnit nějaký ten slevový kupón. Takové se dají sehnat třeba tady: https://www.slevovykupon.net/

Odpověď
Jiřka | 6.12.2022 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakupování na Vánoce
Při nakupování na Vánoce se mi podařilo narazit na super dětské chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ Dají se lokalizovat, takže můžete mít pořád přehled o tom, kde zrovna máte dítě a to je podle mého názoru paráda.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné