Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Fotovoltaická elektrárna

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Fotovoltaická elektrárna - diskuze na toto téma
Pěkný den přeji, prosím řekněte mi někdo jak řešíte přetoky energie? Co se nejvíc vyplatí? Je lepší je ukládat nebo raději prodávat na burze?

Galetta | 16.9.2024 10:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fotovoltaická elektrárna
Řešením podle mě mohou být i zánovní elektromobil. Dneska už jsou bazary jako https://www.energycars.cz/ které je prodávají. Prostě a jednoduše tu elektřinu neprodáváte, ale dodáváte ji do vlastního elektromobilu, kterým jezdíte do práce. Samozřejmě za předpokladu že jste v pohodě s tím, že máte elektromobil. To jsem se taky setkal s lidmi, kteří s tím mají prostě problém.

Odpověď
Petra | 19.9.2024 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fotovoltaická elektrárna
Pěkný den, já osobně řeším přetoky energie prodejem na burze a jsem s tímto řešením velmi spokojená. Po zvážení všech možností mi prodej přetoků vyšel jako nejvýhodnější varianta. Spolupracuji se společností https://www.electree.cz/ , která mi zajišťuje kompletní správu prodeje. Prodáváme za spotové ceny, což je pro nás finančně velmi výhodné. Navíc nemusím řešit skladování energie nebo investovat do drahých baterií. Oceňuji, že máme smlouvu na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou, což nám dává potřebnou volnost. Pokud by došlo ke zvýšení měsíčního poplatku 217 Kč, můžeme smlouvu okamžitě vypovědět.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné