Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Dárek pro taťku

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárek pro taťku - diskuze na toto téma
Ahoj, můj taťka miluje mandlovku, a já bych mu ráda udělala radost a koupila nějakou opravdu kvalitní. Máte tip, kde bych mohla sehnat skvělou mandlovku, která stojí za to? Ráda bych něco osvědčeného a opravdu lahodného. Díky za všechny rady!

JaneX | 16.9.2024 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro taťku
Mandlovku? Jako tu slivovici? Tak tu mám taky rád. :) Tak doufám, že budete mít šťastnou ruku. My jsme letos tátovi kupovali na zahradu pizza pec od https://www.benateckekamnarstvi.cz/sluzby/pizza-pec/ On je to fakt velký milovník grilování a tohle mu ještě chybělo a víme, že si to on sám fakticky hodně přál. :)

Odpověď
Martina | 18.9.2024 07:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro taťku
Letos jsem si dala za cíl vyřešit vánoční dárky včas a narazila jsem na chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-reminkem/ , které mě naprosto nadchly. Hodinky měří kroky, spálené kalorie, tepovou frekvenci a dokonce i kvalitu spánku. Díky tomu mám přehled o své každodenní aktivitě a mohu lépe plánovat tréninky. Všechna data se synchronizují s aplikací v telefonu, takže si je mohu kdykoliv prohlédnout. Hodinky mají navíc elegantní kovový třpytivý řemínek, který vypadá úžasně a hodí se na každodenní nošení, nejen na sport. Cena je více než přijatelná, což je pro mě velké plus, protože za kvalitní a funkční hodinky bych očekávala vyšší cenu. Určitě potěší každého, kdo se zajímá o zdravý životní styl a technologické vychytávky.

Odpověď
Vanessa | 21.9.2024 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro taťku
Já chci letos taťkovi koupit nějaký pěkný parfém, ale mám trochu problém s výběrem. On si nikdy nekupuje dvakrát po sobě stejný a rád to střídá a mám strach, že se netrefím do vůně. Asi ho budu muset vytáhnout na nákupy a nějak nenápadně zabočit do parfumerky a něco tam s ním očichat :-D

Odpověď
Adéla | 23.9.2024 14:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek pro taťku
Když nezjistíš, jaký by chtěl konkrétní parfém, tak si zkus stáhnout aplikaci notina, mají tam takovou funkci, že tam můžeš zadat "ingredience", co máš ráda v parfémech a na základě toho ti to vyhodí vůně, které by se ti mohly líbit. Takže stačí akorát zjistit, z čeho se třeba skládaly parfémy, co už taťka někdy měl a nějak to podle toho sestavit. A hodně doporučuju k parfému pak dokoupit i dárkové balení. Dávají to do krásných krabiček a když to máš jako dárek, tak to už pak není potřeba vůbec balit a vypadá to luxusně.

Odpověď
Renata | 25.9.2024 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro taťku
Ahoj! ???? Pokud hledáš opravdu kvalitní mandlovku, určitě ti doporučím zkusit tu z Mandlárna.cz (https://www.mandlarna.cz). Jejich mandlovka je vyrobená tradičním způsobem a používají jen ty nejlepší mandle, což jí dodává bohatou a autentickou chuť. Skvěle se hodí jako dárek a je to taková sázka na jistotu, pokud chceš někomu opravdu udělat radost. Můj taťka ji taky miluje a vždy si ji pochvaluje! ????

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné