| Barevné vaření - diskuze na toto téma |
Zdravím, už máme podzim a ve mě se zase vzbudila chuť k pečení a tvoření v kuchyni. Ráda bych to nějak ozvláštnila a zkusila nějaké barvičky. Už jsem zkoušela péct takové muffinky jakoby s trávou na povrchu, na to jsem použila špenát, ale chtělo by to i nějaké jiné barvičky. Jak toho docílit? Nechci používat nějaké chemické barvy, spíš tipy, jak to zvládnout třeba nějakými ingrediencemi? Galetta | 19.9.2024 07:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Barevné vařeníCo vyzkoušet nějaké kuchařky? Přijde mi, že těch kuchařek na pečení (asi cukrářek?) jsou dneska plné knižní databáze a knihkupectví. Mrkněte třeba na https://www.cbdb.cz/knihy a vyberte si. Já jich mám doma asi pět od svých oblíbených. Ale nebudu vám říkat, kdo to je, ať si vyberete sama a nejsou ovlivněná mým názorem. :) Odpověď Irena | 22.9.2024 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Barevné vařeníMrkněte na happy-power.cz Mají tam barevné prášky, se kterými se dá při vaření opravdu kouzlit a nemusíte se bát, že by to byla nějaká chemie, protože jsou přírodní a bez lepku. Já je používám samozřejmě hlavně do pečení na barevné cukroví a dortíky, ale teď v létě jsem je přidávala i třeba do domácích nanuků nebo do koktejlů. Stačí troška toho prášku a barví to fakt pěkně a když chcete sytější barvu, tak prostě přidáte více prášku. Já mám teď objednaný prášek žlutá dýně, ten jsem ještě neměla, tak jsem zvědavá, ten bude na podzim super a třeba na nějaké občerstvení na Halloween :-) A když objednáte prášky za více než 300 a zadáte slevový kód BARVY, tak máte dopravu zdarma. Odpověď |