| Soukromá školka v Praze - diskuze na toto téma |
Zdravím, maminky - jakou soukromou školku doporučíte pro tříletého syna v Praze? Napřed jsem ho do školky nechtěla dát, ale on teď chce moc mezi děti a do státní mi ho letos nevezmou. Zuzana | 19.9.2024 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá školka v PrazeS dovolením se přidám do diskuze - jsem na tom podobně, dcerka byla napřed nadšená, že spolu budeme ještě rok doma, ale taky otravuje a chce mezi děti. Odpověď Gigi | 20.9.2024 08:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá školka v PrazeTaky jsme sháněli v Praze a teda musím říct, že výběr je, ale ta kvalita je pak prostě někde jinde. A jen těžko ji hledáte. My jsme hledali něco, kde třeba dělají i nějaké dílny jako třeba potisk textilu a tak. Prostě aby děti vedli k nějaké ruční práci, což nás doma oba dva baví. Znám se s firmou https://www.fanswear.cz/potisk-textilu/ a dokonce bych jim zajistila i nějaký ten textil. Ale jako moc často se s tím člověk teda nesetká. Odpověď Martina | 24.9.2024 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá školka v PrazeHolky, mě dcerku vzali do školky Trojská labuť - školka je moc krásná, má hezký přístup k dětem. Navíc se děti ve školce setkávají i s angličtinou, což je moc fajn. Tady najdete veškeré informace www.skolkylabut.cz/skolky-a-jesle/trojska-labut Odpověď |