Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Soukromá školka v Praze

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Soukromá školka v Praze - diskuze na toto téma
Zdravím, maminky - jakou soukromou školku doporučíte pro tříletého syna v Praze? Napřed jsem ho do školky nechtěla dát, ale on teď chce moc mezi děti a do státní mi ho letos nevezmou.

Zuzana | 19.9.2024 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Soukromá školka v Praze
S dovolením se přidám do diskuze - jsem na tom podobně, dcerka byla napřed nadšená, že spolu budeme ještě rok doma, ale taky otravuje a chce mezi děti.

Odpověď
Gigi | 20.9.2024 08:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Soukromá školka v Praze
Taky jsme sháněli v Praze a teda musím říct, že výběr je, ale ta kvalita je pak prostě někde jinde. A jen těžko ji hledáte. My jsme hledali něco, kde třeba dělají i nějaké dílny jako třeba potisk textilu a tak. Prostě aby děti vedli k nějaké ruční práci, což nás doma oba dva baví. Znám se s firmou https://www.fanswear.cz/potisk-textilu/ a dokonce bych jim zajistila i nějaký ten textil. Ale jako moc často se s tím člověk teda nesetká.

Odpověď
Martina | 24.9.2024 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Soukromá školka v Praze
Holky, mě dcerku vzali do školky Trojská labuť - školka je moc krásná, má hezký přístup k dětem. Navíc se děti ve školce setkávají i s angličtinou, což je moc fajn. Tady najdete veškeré informace www.skolkylabut.cz/skolky-a-jesle/trojska-labut

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné