| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, mám dotaz a prosím o rady. Uvažuji o tom, že bych vyzkoušela balíček od KetoDiet, ale nejsem si jistá, podle čeho přesně vybrat. Mají jich celkem hodně a nevím, jestli je lepší začít něčím jednodušším, nebo rovnou jít do komplexního plánu na několik týdnů. Jaké balíčky byste doporučili? A na co se při výběru zaměřit – třeba jestli je důležité si hlídat gramáž proteinů nebo jaký typ jídel obsahují? Taky mě zajímá, jestli vám při keto dietě nechybí nějaké živiny, nebo jestli se dá vše dobře nahradit. Díky za vaše tipy a zkušenosti! ???? Magdula | 26.9.2024 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíAhoj, jojo chápu :) V nabídce je opravdu hodně balíčků a může být těžké se rozhodnout. Já osobně mám s https://www.ketodiet.cz/ dobrou zkušenost a můžu ti poradit, jak na to. Pokud jsi úplný začátečník, doporučila bych ti začít s kratším a jednodušším balíčkem, třeba na 2–3 týdny, abys zjistila, jestli ti tento způsob stravování vyhovuje. KetoDiet má různé balíčky podle toho, kolik potřebuješ zhubnout, takže je dobré zvážit i to, jak velkou redukci chceš dosáhnout. Balíčky mají dobře vyvážené porce, takže se vůbec nemusíš starat o příjem. Balíčky obsahují různé druhy jídel, od proteinových koktejlů až po kaše nebo tyčinky, takže si najdeš, co ti chutná. Je to navíc praktické, protože nemusíš vymýšlet složité recepty. A jen tak mimochodem - ty tyčinky jsou dokonalé :) Takže za mě super dieta :) I s mlsáním :) Odpověď |