Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Dieta

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dieta - diskuze na toto téma
Ahoj, uvažuji o tom, že bych si pořídila proteinovou dietu, ale ráda bych slyšela vaše zkušenosti. Je to dobrá volba pro hubnutí? Funguje to opravdu tak účinně, jak slibují? Zajímá mě hlavně, jestli se dá díky ní zhubnout dlouhodobě, nebo jestli je tu velké riziko jojo efektu. Jaké byly vaše výsledky a jak jste se po ní cítili? Ráda bych věděla, jestli je třeba si po skončení diety dávat extra pozor na jídelníček, aby se kila nevrátila. Díky moc za vaše tipy a zkušenosti! ????

Erikoska | 26.9.2024 19:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Ahojky :) Já mám s proteinovou dietou, konkrétně s https://www.ketod, vlastní zkušenost a musím říct, že pro mě to byla skvělá volba, pokud jde o hubnutí. Funguje to opravdu efektivně, hlavně díky tomu, že při nízkém příjmu sacharidů začne tělo spalovat tuky místo cukrů. Já jsem díky tomu nejen shodila kila, ale taky jsem měla víc energie a cítila se celkově lépe. Co se týče dlouhodobých výsledků a jojo efektu – riziko tam samozřejmě je, jako u každé diety, ale hodně záleží na tom, jak přejdeš zpátky na normální stravu. Důležité je po skončení diety postupně zvyšovat příjem sacharidů a udržovat zdravý jídelníček. Pokud se na to člověk vrhne bez plánu, kila se mohou vrátit, ale když budeš opatrná a udržíš si nové návyky, výsledky si můžeš udržet dlouhodobě. Mně osobně KetoDiet hodně pomohla s hubnutím a zároveň mě naučila lépe pracovat s jídlem i po skončení diety. Takže za mě určitě ano, ale je důležité se na to dívat jako na dlouhodobou změnu životního stylu, nejen rychlou dietu. ????

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné